Un ambulanțier infectat cu Covid-19 s-a sinucis în Teleorman! Bărbatul s-a aruncat de la etajul spitalului

19 octombrie 2020 8:21   Național
Ultima actualizare:

Scene șocante la Spitalul Caritas din Roșiorii de Vede, județul Teleorman, duminică (18 octombrie). Un pacient infectat cu Covid-19 s-a sinucis. Bărbatul avea 57 de ani și era ambulanțier.

Ambulanțierul s-a aruncat de la etajul spitalului. Acesta era din Alexandria și lucra ca șofer pe ambulanță la o clinică de dializă.

Din primele informații, pacientul s-ar fi aruncat de la etajul al treilea al spitalului, pe fereastra de la baie. Fusese internat vineri după-amiază, după ce a fost confirmat cu COVID-19, relatează Cronica de Teleorman. Se pare că bărbatul nu prezenta simptome grave de coronavirus, ci doar o tuse ușoară, iar reprezentanții spitalului susțin că acesta se afla într-o stare bună.

Ambulanțierul le-a spus colegilor de salon că nu vrea să își infecteze familia

Ambulanțierul nu avea afecțiuni de natură psihică sau alte boli grave. Pentru că nu se simțea rău, el a solicitat să fie externat și să urmeze tratamentul acasă. La scurt timp după ce asistenta ar fi plecat să-i facă formele de externare, omul s-a dus la baie și a sărit pe geam.

Înainte de a se arunca în gol, bărbatul le-ar fi spus colegilor de salon că nu vrea să-și infecteze familia și "să nu fie acuzat nimeni, pentru că nimeni nu este de vină".

Mai multe