Un băiețel de 5 ani a murit după ce un copac a căzut peste cortul în care se afla, la un festival

1 august 2021 10:04   Național
Ultima actualizare:

Coșmar pentru o mamă o mamă cu doi copii în comuna Lunca Bradului, din Mureș, la Festivalul Artelor si Prieteniei Ilva Fest, unde un copac a căzut peste cortul în care se aflau. La fața locului s-au deplasat imediat pompierii militari de la punctul de lucru din Deda, SMURD Deda și două ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță. Din nefericire, un băiețel de aproximativ cinci ani a murit din cauza rănilor severe.

Cei doi copii erau cu mama lor la picnic, într-o zonă în care se aflau aproximativ 15 corturi, atunci când a lovit furtuna. Femeia s-a adăpostit cu micuții în cort, însă un copac a picat peste ei, potrivit observatornews.ro.

Medicul care s-a deplasat la fața locului a constatat că sunt trei victime - o persoană de sex feminin, de aproximativ 34 de ani, cu fractură la umăr, preluată de ambulanța SAJ, o fetiță de aproximativ 6 ani cu traumatism cranio-cerebral și de sold, conștientă, preluată de ambulanță SMURD, și un băiat de aproximativ 5 ani, surprins sub copac, cu traumatism cranio-cerebral deschis. Din nefericire, acesta a suferit leziuni incompatibile cu viața.

Mai multe