Un bărbat a încercat să se sinucidă la metrou! Medicii au fost nevoiți să îi amputeze o mână

19 ianuarie 2020 13:42   Național
Ultima actualizare:

Un bărbat a ajuns de urgență la spital, sâmbătă seară (18 ianuarie), după ce ar fi încercat să se sinucidă, în stația de metrou Păcii. Individul de 40 de ani a fost scos de pe șinele trenului de pompieri, de sub al treilea vagon. El a suferit plăgi multiple, leziuni craniene și fracturi.

Băbatul a ajuns sub garnitură metroului și a rămas imobilizat sub al treilea vagon.A fost oprită tensiunea imediat și au fost chemați pompierii. În momentul extragerii de sub metrou, acestal era conștient însă nu a putut să ofere vreun detaliu privind incidentul.

Bărbatul se află în stare gravă

Bărbatul se află în stare gravă, internat la secția de Terapie Intensivă. În cursul nopții a fost supus unei intervenții chirurgicale de către o echipă multidisciplinară formată din medici de la Ortopedie și Chirurgie Plastică, potrivit stirileprotv.ro. El a suferit o fractură de coloană cervicală, iar doctorii au fost nevoiți să îi amputeze o mână. Din primele date, se pare că bărbatul a încercat să se sinucidă. O anchetă a poliției urmează să stabilească dacă a fost vorba de un incident premeditat sau nu.

Mai multe