Un bărbat din Botoșani și-a ucis iubita apoi a dormit cu cadavrul ei în pat timp de două zile!

20 iulie 2021 14:26   Național
Ultima actualizare:

Un bărbat din comuna Santa Mare, județul Botoșani, a fost reținut de poliție la câteva zile după ce și-a omorât cu bestialitate iubita. Acesta le-a spus despre crima comisă vecinilor și mamei sale și, însă nimeni nu l-a crezut.

Bărbatul de 48 de ani și-a omorât în bătaie iubita chiar de ziua lui, iar timp de 2 zile a dormit în pat cu trupul neînsuflețit. Oribila crimă a avut loc în urmă cu o săptămână. 

O vecină a sunat la 112 pentru a alerta poliția. Criminalul le-a spus tuturor vecinilor că şi-a omorât concubina încă de marţi, însă nimeni nu l-a luat în serios. Ulterior, când a observat că femeia nu mai ieşea din casă de câteva zile, una dintre vecine a apelat serviciul 112. „I-a spus şi mamei lui, spunea şi la bar în sat. Se lăuda că a bătut-o cu o coadă de mătură până nu a mai mişcat. Nimeni nu l-a luat în seamă iniţial, pentru că el este cu probleme psihice şi tot timpul băut şi lumea nu îl prea ia în seamă”, a spus unul dintre vecinii bărbatului, potrivit monitorulbt.ro.

Agresorul a fost reținut inițial, dar apoi internat la Psihiatrie pentru a se stabili dacă a avut discernământ.

„Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de lovituri cauzatoare de moarte, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani”, a declarat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani.

Mai multe