Un bărbat din Timiș și-a ucis nepotul, apoi a sunat o altă rudă și i-a povestit totul! Detalii înfiorătoare

3 iunie 2020 14:21   Național
Ultima actualizare:

Crimă înfiorătoare în Timiș! Un bărbat de 39 de ani a fost ucis chiar de unchiul său, prin înjunghiere, marți (2 iunie). După ce a comis oroarea, a sunat o altă rudă şi a mărturisit totul.

Se pare că cei doi aveau neînțelegeri mai vechi. Nepotul bărbatului a mers la casa acestuia, băut şi pus pe scandal. tânărul de 39 de ani ar fi intrat în curtea lui înarmat cu o rangă şi un cuţit. Cearta s-a încheiat tragic. Bărbatul de 63 de ani şi-a sunat o rudă pentru a-i mărturisi ce s-a întâmplat.

Criminalul ar fi avut antecedente

"M-a sunat verişorul meu pe care el, criminalul, l-a sunat pe vărul meu şi i-a spus că l-a omorât. I-a spus că a venit la el şi că s-au luat şi l-a omorât, crede că l-a omorât"., a mărturisit soția victimei, citată de observatornews.ro. În urma încăierării, tânărul a fost ucis chiar de cuțitul cu care a venit la unchiul său acasă. Criminalul ar mai fi avut atencetende, însă.

"Am înţeles că o vecină de lângă casa fratelui meu a fost în tribunal. Tot aşa pentru cuţit, a ridicat cuţitul la ea, a zis că o omoară cu cuţitul"., a povestit sora victimei. Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar după miezul nopţii a fost dus în arest. El riscă până la 15 ani în spatele gratiilor.

Mai multe