Un bărbat din Vâlcea s-a spânzurat după ce soția i-a murit de Covid. Au fost înmormântați în aceeași zi

20 octombrie 2020 12:39   Național
Ultima actualizare:

Tragedie fără margini! Un bărbat de 50 de ani din Vâlcea nu a putut suporta gândul că trebuie să trăiască fără soția lui, răpusă de Covid-19, și a decis să recurcă la un gest extrem. Vâlceanul și-a pus capăt zilelor la sfârșitul săptămânii trecute, în satul Modârceni, din Tomşani, o comună din apropierea oraşului Horezu.

Femeia de 46 de ani a murit din cauza unor complicații, după ce a fost infectată cu noul coronavirus. Gheorghe Ciudică, cunoscut în sat drept Gicanu, şi soția lui, Maricica, au fost înmormântați duminică, 18 octombrie. Femeia a murit la Spitalul din Sibiu. La scurt timp după ce a aflat cumplita veste, soțul ei a decis să-și pună capăt zilelor, fiind găsit spânzurat în garaj. Tragedia din familia Ciudică a șocat întreaga comunitate.

"Erau nişte oameni extraordinari, deosebiţi, la locul lor, cumsecade, extrem de muncitori, cuminţi, cu gospodărie, el priceput la toate, ea o femeie tare bună şi frumoasă", au mărturisit localnicii pentru adevarul.ro.

Bărbatul nu a putut suporta pierderea soției. Acesta s-a spănzurat în garaj, în timp ce rudele pregăteau cele necesare pentru înmormântarea femeii.

"Acolo l-au găsit, spânzurat. Descoperirea i-a şocat pe toţi. Ştiau că îşi iubeşte foarte mult soţia, dar la aşa ceva nimeni nu s-a gândit. Deşi, el mai spusese că dacă Maricica lui moare de COVID, el nu vrea să mai trăiască", au spus apropiații familiei.

Mai multe