Un câine nu se clintește de lângă crucea unui băiat care a murit acum două săptămâni într-un accident, în Iași! Familia tânărului crede că este un semn

11 octombrie 2019 8:50   Național
Ultima actualizare:

Emoționant! De două săptămâni, un câine maidanez păzește locul unde a murit un tânăr de 21 de ani. Băiatul a pierit într-un accident rutier. Localnicii au încercat să-l ia pe cățel de acolo. L-au ademenit cu hrană, i-au dat apă, însă el se întoarce de fiecare dată, în același loc.

Pentru că animalul s-a încăpățânat să rămână în locul acela, oamenii i-au făcut un coteț, pentru a-l feri de ploaie și de vânt. Un tânăr de doar 21 de ani a murit acolo, într-un accident rutier grav. De atunci, câinele stă de pază în locul respectiv, chiar lângă crucea pe care părinții au pus-o acolo pentru copilul lor. Localnicii susțin că băiatul ar fi fost chiar stăpânul câinelui, însă rudele spun că animalul nu era al lui, însă li se pare incredibil că patrupedul a ales să stea chiar acolo.

Familia băiatului ar vrea să adopte câinele

Familia băiatului care a pierit în accident a fost impresionată de faptul că animalul nu mai vrea să plece de la locul tragediei. Părinții tânărului și-ar dori să adopte cățelul

„E ceva, e un semn...Când stă câinele aici și nu pleacă...”, a declarat bunica băiatului, potrivit observator.tv. Tatăl tânărului susține că băiatul era un sufletist și că iubea enorm animalele. De asemenea, el a dezvăluit că i-a rugat pe angajații firmei sale care trec zilnic prin acel loc să lase de mâncare câinelui. 

Mai multe