Un clujean s-a urcat băut la volan, a luat o prostituată de pe stradă, apoi a făcut accident. Care este starea femeii

9 iunie 2021 16:27   Național
Ultima actualizare:

A plecat să cumpere un bec, dar a ajuns în arest pentru 30 de zile. Este povestea de pomină a unui clujean care s-a urcat băut la volan, a luat în mașină o prostituată, apoi a făcut accident.

Un incident mai puțin obișnuit s-a petrecut în localitatea Nima din județul Cluj. Un bărbat de 40 de ani din localitatea Aluniș consumase mult alcool acasă, însă tot s-a urcat la volan. Plecase la drum cu gândul de a cumpăra un bec pentru mașină, însă pe marginea drumului, în zona pădurii dintre Nima și Bunești, a văzut două femei care practicau prostituția.

Bărbatul a oprit mașina, a luat-o pe una dintre ele, o tânără în vârstă de 30 de ani, apoi au mers pe un câmp din apropiere, unde au întreținut relații intime. Când să o ducă înapoi de unde a luat-o, individul nu a mai fost atent la condus, astfel că atunci când a pătruns pe DN1C a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar de un bărbat din Unguraș, scrie observatornews.ro.

Prostituata, grav rănită în urma accidentului

În urma impactului, șoferul nu a pățit nimic, dar femeia pe care tocmai o plătise pentru favorurile sexuale a fost grav rănită, suferind mai multe fracturi. Cei de la IML estimează că pentru a se reface aceasta are nevoie de cel puțin 80 de zile de îngrijiri medicale. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost trținut și, ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile. 

Citește și: 

Beat la volan, un avocat din Iași a lovit trei mașini parcate. L-a apărat în instanță pe Codrin Nicoară, soțul regretatei mezzosoprane Maria Macsim Nicoară

Brașov. Un bărbat a urcat beat la volan și a avariat 12 mașini dintr-o parcare

Mai multe