Un copil de 9 ani, violat de un adolescent de 15 ani din Vrancea!

2 octombrie 2019 13:13   Național
Ultima actualizare:

Un adolescent de 15 ni, din municipiul Adjud, este cercetat după ce ar fi violat un copil de 9 ani din aceeași localitate. O femeie a fost cea care a anunțat abuzul, la 112.

În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Adjud. Anul acesta, adolescentul a fost eliberat din centrul de reeducare pentru  minori de la Târgu Ocna. În acest caz a fost anunţată şi Direcţia de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Adjud.

Ce spune poliția

„La data de 29.09.2019, ora 19:54, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Adjud au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către o femeie din localitate cu privire la faptul că un băiat în vârstă de nouă ani, din Adjud, a fost abuzat de un tânăr”, a transmis IPJ Vrancea. Copilul ar fi fost acostat de doi adolescenți, alături de care ar fi plecat spre locuința unuia dintre ei.

„În urma cercetărilor efectuate de către poliţişti, s-a stabilit că în cursul zilei respective, în jurul orei 18:00, minorul s-ar fi întâlnit în faţa blocului cu doi tineri, în vârstă de 13, respectiv 15 ani, cu care ar fi plecat apoi de bună-voie spre locuinţa unuia dintre ei. Băiatul în vârstă de nouă ani ar fi intrat în apartament doar cu tânărul de 15 ani, celălalt rămânând în scara blocului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Cătălina Murariu. Suspectul are la activ numeroase infracţiuni de furt, iar anul acesta a fost eliberat dintr-un centru de reeducare, potrivit A1.ro

Mai multe