Un jandarm și iubita lui ar fi păcălit două eleve de liceu să facă sex pe bani, în locuința lor!

2 octombrie 2019 8:40   Național
Ultima actualizare:

Un jandarm și iubita lui sunt acuzați că ar fi exploatat sexual două eleve de 15 ani să facă sex pe bani. Gabriel Mihai Latiș și Ionela Adelina Boiciuc le-ar fi convins pe copile că le vor binele. Ei au fost puși sub acuzare pentru două fapte de trafic de minori.

Bărbatul locuiește în comuna Sadova, din Județul Suceava, și a activat în cadrul Detașamentului de Jandarmi din Câmpulung Moldovenesc. După ce a fost pus sub acuzare de procurorii DIICOT, Gabriel Mihai Latiș a demisionat. El este anchetat alături de concubina sa, Ionela Adelina Boiciuc, într-un caz de exploatare sexuală a două fete de 15 ani, relatează adevarul.ro. Procurorii DIICOT au cerut în instanţă ca cei inculpaţi să fie cercetaţi în stare de arest, dar solicitarea a fost respinsă de Tribunalul Suceava. Fostul jandarm şi concubina acestuia sunt cercetaţi acum sub control judiciar.

Una din copile abia împlinise 15 ani atunci când a fost racolată

Adolescentele fac parte dintr-o categorie vulnerabilă, iar ei le-ar fi făcut să creadă că le vor binele. În realitate, minorele erau puse să facă sex pe bani în locuința lor, cu mai mulți bărbați. Fetele primeau doar o parte din bani, mai mulți ajungând la cei doi. Una dintre fete abia împlinise 15 ani atunci când a fost racolată. Minora a fost exploatată până în anul 2017. Cea de-a doua adolescentă era elevă în clasa a IX-a la un liceu din Câmpulung Moldovenesc atunci când l-a cunoscut pe Latiș. Copila stătea în gazdă. 

Mai multe