Un român a fost arestat în Italia după ce și-a bătut soția în fața celor cinci copii ai lor

19 martie 2021 15:37   Național
Ultima actualizare:

Un român de 40 de ani a fost arestat la Alcamo, în Italia, după ce şi-a bătut soţia în prezenţa celor cinci copii ai lor. Bărbatul nu e la prima abatere de acest gen, având și ordin de restricție, pe care nu l-a respectat niciodată. Pentru că i-a amenințat și pe polițiști, a fost pus sub acuzare pentru comiterea mai multor infracţiuni.

Cei doi români formează o familie din 2008 și au împreună cinci copii. S-au stabilit în Italia, respectiv la Alcamo, în Sicilia, însă viaţa a devenit un coşmar pentru româncă, scrie observatornews.ro. Din cauza neajunsurilor financiare, bărbatul a început să-şi înece frustrările în alcool. Iar băutura l-a transformat într-un adevărat monstru. Bărbatul și-a agresat de repetate ori soția, forțele de ordine cunoscându-i ”apucăturile”.

Agresorul avea ordin de restricție      

A primit chiar și ordin de restricție, care l-a obligat să se mute din căminul conjugal şi i-a interzis să se mai apropie de soţia lui şi de copii. Însă bărbatul a continuat să-şi terorizeze şi să-şi ameninţe soţia. Iar miercuri seara a mers la aceasta, pentru a-i aplica o nouă corecţie.

Femeia a solicitat iarăși intervenţia forţelor de ordine, iar poliţiştii ajunşi la faţa locului l-au găsit pe român extrem de agitat. Acesta a refuzat să se pună la dispoziţia forţelor de ordine şi a ameninţat că-i bate şi pe poliţişti şi că îi taie cu cioburile rămase de la un pahar spart.

În cele din urmă, românul a fost capturat şi dus în închisoarea din Trapani. Pe numele său a fost emis mandat de arestare preventivă pentru comiterea mai multor infracţiuni. 

Citește și: 

Trei frați români au șocat Italia. Au băgat în comă un conațional după ce l-au bătut pentru 20 de euro

Român de 36 de ani, omorât în Italia. Familia se confruntă cu a doua tragedie într-o lună

Mai multe