Un septuagenar din Iași a fost violat de fiul iubitei sale. Cum s-a putut întâmpla grozăvia

5 aprilie 2021 15:16   Național
Ultima actualizare:

Un bătrân de 72 de ani a fost batjocorit de fiul iubitei sale, după ce a fost îmbătat zdravăn. Agresorul sexual, în vârstă de 38 de ani, a fost arestat de oamenii legii sub acuzația de viol.

Caz șocant în localitatea ieșeană Popricani! Un bătrân a trecut prin clipe de groază, fiind abuzat sexual chiar de cel care i-ar putea fi copil. Drama s-a petrecut pe 20 martie 2021, când în locuință se aflau cei doi: bătrânul și fiul concubinei sale. La un moment dat, Toader Tocmag l-a trimis pe septuagenar să cumpere bere, să ”se cinstească”. După ce au băut bine, individul de 38 de ani a decis să-și satisfacă poftele animalice cu bătrânul. Astfel, individul a profitat de starea în care se afla septuagenarul și de faptul că nu se putea apăra, astfel că l-a dezbrăcat, după care a întreținut raporturi sexuale cu el, scrie bzi.ro.

Arestat pentru viol  

După incident, victima a mers direct la Poliție, unde a depus o plângere penală. Oamenii legii au demarat cercetările și au ajuns la concluzia că afirmațiile bătrânului se confirmă. Toader Tocmag a fost ridicat de acasă și dus la audieri. Ieșeanul a negat comiterea faptei, însă indiciile și mărturia victimei au arătat contrariul. Tocmag a fost reținut și ulterior arestat preventiv.

Toader Tocmag a contestat decizia, astfel că dosarul a ajuns la Tribunalul Județean. Și aici, magistrații au hotărât că ieșeanul trebuie să rămână după gratii.

Citește și: 

Scandal sexual între minori la Iași. Doi copii de 9 si 11 ani l-au violat pe un coleg de 10 ani

Un copil de 9 ani, violat de un adolescent de 15 ani din Vrancea!

Mai multe