Un șofer a intrat cu bolidul pe plajă, printre copii, în Constanța!

16 iunie 2019 9:58   Național
Ultima actualizare:

Bunul simț încă nu s-a inventat la unii români! Minivacanța de Rusalii a strâns zeci de mii de turiști la mare, iar accidentele s-au ținut lanț. Unii au ținut să demonstreze că nesimțirea este în continuare la ea acasă pe plajele din România. Un șofer a intrat cu Land Rover-ul direct pe plajă, printre copii, sâmbătă dimineața (15 iunie). Se pare că șoferului nu i-a păsat de ceilalți turiști, ci doar de confortul său.

Un martor a publicat imagini cu întreaga scenă și a sesizat poliția. Șoferul cu număr de București a fost surprins demarând în trombă pe o plajă din Constanța. Evident, pe nisip se aflau numeroși copii și turiști veniți la mare. Fără să se gândească la faptul că poate răni pe cineva, șoferul a condus cu viteză pe plajă, ridicând în urma lui nori de nisip și de praf. 

Ce amendă riscă șoferul

„În această dimineață, a considerat că plaja este domeniul lui privat. A trecut în trombă pe lângă copiii aflați în cărucior și pe lângă cei care se bronzau. Plângerea a fost depusă la Poliția Locală Constanța – așteptăm să vedem rezolvarea”, a explicat autorul postării de pe Facebook. Pe plajele litoralului românesc sunt interzise accesul, circulația sau staționarea vehiculelor, cu excepția celor care asigură intervenții operative și a utilajelor de întreținere a plajelor, relatează observator.tv. Încălcarea acestei legi se pddepsește cu o amendă între 10.000 și 20.000 de lei. 

Citește și

Accidente grave pe austostrăzile spre mare! A2 și A4 au făcut deja 6 victime

Bărbat, omorât pe banda de urgență pe A2 în timp ce își lua ceva din portbagaj!

Mai multe