Un șofer beat s-a răsturnat cu maşina într-un scuar de tramvai din Bucureşti

2 iunie 2021 9:40   Național
Ultima actualizare:

La un pas de tragedie! Un şofer vitezoman și băut a ajuns la spital, după ce a intrat cu maşina într-un scuar de tramvai, iar autoturismul s-a răsturnat pe şine. Era singur în autovehicul şi a rămas încarcerat. După ce l-au scos din maşina făcută praf, pompierii l-au predat poliţiştilor. Individul avea o alcolemie de 0,69 la mie şi s-a ales cu dosar penal.

Aproape de miezul nopţii, şoferul ar fi gonit cu viteză pe Bulevardul Chişinău, spun martorii. În momentul în care a ajuns în dreptul staţiei de tramvai, a pierdut controlul volanului, a lovit refugiul şi s-a răsturnat pe plafon. Bărbatul a rămas încarcerat şi a avut nevoie de intervenţia pompierilor, scrie observatornews.ro.

 "În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, fiind transportat la Spitalul Sf. Pantelimon în vederea acordării de îngrijiri medicale. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat", a declarat Andra Arsintescu, Brigada Rutieră. 

Mai multe