Un tânăr a fost bătut, dezbrăcat și incendiat pe o stradă din Arad. Poliția caută agresorii

26 august 2021 13:22   Național
Ultima actualizare:

Un arădean de 29 de ani a fost atacat pe stradă și bătut până a ajuns în stare de inconștiență. Atacatorii, în număr de trei, l-au lăsat să agonizeze și au dispărut. Poliția este pe urmele lor.

Tânărul a fost dezbrăcat și bătut măr, iar atacatorii au dat foc hainelor și l-au lăsat să zacă într-o baltă de sânge. Așa l-a găsit proprietara imobilului în fața căruia se afla și a anunțat grozăvia la 112.   

Victima are capul spart, dinții rupți și maxilarul fracturat        

Victima a ajuns la Unitatea de Primire Urgențe Arad în stare de inconștiență, cu traumatism cranian, dinții rupți și fractură de maxilar. A fost transferat la Timișoara, la spital, din cauza complexității rănilor, dar și a faptului că tânărul trebuie supus mai multor intervenții chirurgicale.

„În noaptea de 16 spre 17 august am fost sesizați prin apel SNUAU 112, de către o femeie, despre faptul că în fața imobilului său se află un bărbat întins pe trotuar care este dezbrăcat complet și prezintă leziuni la nivelul feței. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii și un echipaj al ambulanței. Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că un arădean de 29 de ani ar fi fost agresat de un alt arădean de 22 de ani în urma unui conflict spontan”, a anunțat IPJ Arad, conform antena3.ro

Rudele spun că tânărul a fost tâlhărit   

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru loviri și alte violențe, iar polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a comis fapta.

Rudelor tânărului bătut spun că acesta ar fi fost snopit în bătaie de trei persoane, care l-au și tâlhărit, furându-i banii pe care îi avea asupra sa, dar și telefonul mobil. Rudele povestesc că tânărul se îndrepta spre casă, iar agresorii săi se deplasau în direcția opusă. Aceștia l-ar fi întrebat dacă deranjează, tânărul răspunzând negativ. 

Citește și: 

Un român a fost bătut de o compatrioată în Italia. De la ce a pornit scandalul

Tinerii din Gorj care au tâlhărit şi torturat doi medici din Italia au fost reţinuţi. Nu îşi recunosc vina

Mai multe