Un turist chinez a murit înecat în stațiunea Mangalia!

21 iulie 2019 12:06   Național
Ultima actualizare:

Tragedie pe litoral! În Mangalia, un tânăr de 30 de ani de cetăţenie chineză și-a pierdut viața, sâmbătă seară (20 iulie). El se afla plajă alături de doi prieteni, care după ce au observat că a dispărut, l-au căutat iniţial pe la terase, gândindu-se că nu l-au văzut când a ieşit din apă.

După aproape o oră de căutări, au fost alertați salvamarii. O ambarcațiune a intervenit, în timp ce o ambulanță a fost chemată la țărm. Alerta s-a dat în jurul orei 21:00. La fața locului au intervenit pompierii ISU Dobrogea cu o ambarcațiune în zona hotelului Belvedere din Mangalia. Prietenii turistului chinez l-au văzut ultima oară în jurul orei 19:00. Ei au crezut că acesta a ieșit din apă fără ca ei să îl observe, așa că inițial l-au căutat la hote, apoi la terase, și abia apoi au rugat pe cineva de pe plajă să sune la 112. 

Trupul tânărului a ieșit la suprafață după câteva ore, la 22:30, la 30 de metri de mal, fără semne vitale. În ciuda manevrelor de resuscitare, bărbatul nu a mai putut fi salvat, potrivit observator.tv

Mai multe