Viața fraților Tate, în imagini: lux, opulență, colecție de mașini și de femei. Cum i-am surprins prin București

12 aprilie 2022 8:20   Național
Ultima actualizare:

Frații Tate au revenit în atenția presei, după ce luni seara mascații au descins în vila lor din Pipera, unde aceștia ar fi sechestrat două tinere. Până la acest episod, Tristan și Andrew Tate apăreau în prim-plan doar cu cuceriri amoroase sau cu extravaganțe din viața lor de milionari. Tristan Tate a avut o scurtă relație cu Bianca Drăgușanu, dar a rămas în atenția domnișoarelor din orașul de pe Dâmbovița.

Tristan și Andrew Tate, cei doi britanici milionari în vila cărora au fost găsite două tinere, una cu cetățenie americană și o româncă, au fost audiați de procurorii DIICOT timp de cinci ore și apoi au fost lăsați în libertate.

Luni, oamenii legii au făcut percheziții la vila lor din Pipera, după ce au fost alertați de Biroul de Securitate Diplomatică al Ambasadei SUA la București. Oficialii americani reclamau faptul că în locuință s-ar afla o tânără americancă de 21 de ani, care ar fi fost lipsită de libertate. După verificări, polițiștii au descoperit nu una, ci două tinere. Cazul a fost preluat de DIICOT.

Frații Tate, foști luptători de kickboxing, deveniți milionari

Presa din România a scris despre Tristan Tate în 2018, căci atunci defila la brațul Biancăi Drăgușanu, pe care a cucerit-o imediat după ce aceasta se despărțise de Victor Slav. Tristan Tate este britanic și s-a stabilit în România în 2015.

A practicat o bună perioadă de timp kickboxing şi a avut performanţe frumoase. Tristan se stabilise iniţial în Braşov, unde a avut trei apartamente, însă le-a vândut pe toate şi s-a mutat într-o vilă superbă din cartierul milionarilor, Pipera, acolo unde au descins mascații, luni seara. 

Tristan Tate a fost comentator de RXF (Romanian Xtreme Fighting), adică singura organizaţie sportivă din România dedicată exclusiv MMA-ului autohton (mixed martial arts). Tristan mai deține un hotel în Thailanda, care-i aduce foarte mulţi bani, iar în timpul liber își face upgrade la colecția de bolizi de lux, care valorează milioane de euro, și pe care o împarte cu fratele lui, Andrew, şi el fost luptător profesionist.

Când ies pe stradă cu bolizii lor de câteva sute de cai putere, respectiv Lamborghini Huracan, Ferrari, Aston Martin Vanquish fraţii Tate fac furori şi întorc capetele femeilor. Au avut iubite sexy, însă nu au rezistat mult în relaţii, pentru că le place să fie liberi. Lui Tristan, i-a pus capac Bianca, în iunie 2018, însă iubirea lor a fost scurtă, ca o ploaie de vară.

Bianca este o femeie familistă, care și-a lăsat soțul și tatăl copilului ei pentru unul dintre cei mai ciudați playboy din București. Nimeni nu ar trebui să fie surprins că nu au mers lucrurile între noi', declara Tristan Tate, după despărțirea de Bianca, pentru emisiunea „Star Magazin', de la Antena Stars.

Imagini surprinse de Click!, în București, cu frații Tate și bolizii lor SF

Ce declara Bianca Drăgușanu despre fostul iubit luptător

Bianca Drăgușanu declara la începutul relației că-și dorește să fie ceva serios între ea și Tristan Tate, însă iubirea lor nu a avut un viitor prea lung. O lună au stat împreună, suficient însă cât fotoreporterii Click! să-i surprindă în zone de fițe din Mamaia sau din București.

El e om de afaceri, eu sunt femeie de afaceri și om de televiziune, am și un copil de care mă ocup cât de mult se poate, așa că am ieșit de doar câteva ori la cina, singurele momente în care, de fapt, ne-am văzut. Oricum, țin să precizez că decizia de a mă despărți de Victor, decizie pe care am luat-o de comun acord, nu are nicio legatură cu Mr. Tate. Între noi nu s-a pus problema de infidelitate. Îl respect enorm pe Victor, îl iubesc, e tatăl copilului meu minunat, îl voi păstra în inimă pentru totdeaua și îi voi fi, la nevoie, sprijin în orice, așa cum știu că ar fi și el pentru mine”, declara Bianca Drăgușanu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe