Patru morți în dezastrul de la Crevedia. Încă un rănit internat în stare gravă a murit

4 septembrie 2023 6:01   Actualitate
Ultima actualizare:

Crește bilanțul deceselor în cazul Crevedia. În cursul dimineții de luni un al treilea rănit aflat în stare gravă a pierdut lupta cu moartea. Este vorba despre un bărbat, internat în ziua dezastrului, la Spitalul Floreasca cu arsuri pe 95% din suprafața corpului.   

Vă reamintim că prima victimă a exploziilor devastatoare de la stația GPL din comuna Crevedia a fost un bărbat care a făcut infarct când și-a văzut soția în flăcări.

Ministerul Sănătății a transmis un mesaj

Ministerul Sănătății a transmis oficial că un rănit în explozia de la Crevedia a murit:

„În cursul acestei dimineți, a decedat la Spitalul Floreasca un pacient aflat în stare foarte gravă încă de la începutul internarii, cu arsuri pe 95% din suprafața corporală. Adresăm condoleanțe familiei”, este mesajul Ministerului Sănătății.

Bărbatul care a murit în dimineața zilei de luni, 4 septembrie este un localnic, au transmis autoritățile. Starea lui deosebit de gravă încă de la internare a făcut imposibil transferul către un spital din străinătate.

Bilanț Crevedia: patru decese

Acesta este cel de-al patrulea deces ca urmare a exploziilor de la Crevedia. Prima victimă a fost un bărbat care a făcut infarct când și-a văzut soția arsă. Aceasta se afla în curte în momentul primei explozii.

Soția bărbatului a fost cea de-a doua persoană care și-a pierdut viața. Într-o stare extrem de gravă, femeia a murit a doua zi după nenorocire.

Familia a fost crunt lovită. În timp ce se pregăteau să își înmormânteze părinții, o altă veste a căzut ca un trasnet. O altă rudă, un unchi al celor doi care și-au pierdut ambii părinți, a murit în spital din cauza arsurilor deosebit de grave.

Duminică, 3 septembrie, șeful DSU, Raed Arafat a prezentat raportul preliminar al intervenției de la Crevedia.

Exploziile de la Crevedia s-au soldat cu patru morți și circa 60 de răniți, dintre care dintre 43 de pompieri, doi polițiști, doi jandarmi, restul localnici.

Mai multe