Lidia Fecioru, leac împotriva coșurilor: „Amestecăm câte trei-patru boabe de...”

29 noiembrie 2023 13:30   Sănătate
Ultima actualizare:

Lidia Fecioru, cunoscută pentru sfaturile pe care le oferă oamenilor, vine în atenția lor cu un nou remediu pentru o problemă extrem de des întâlnită: coșurile. 

Majoritatea adolescenților și tinerilor se confruntă cu această problemă care poartă denumirea de furunculoză. Potrivit Lidiei Fecioru, piperul ar putea fi un remediu potrivit tratarea coșurilor. 

Leac pentru coșuri oferit de Lidia Fecioru 

Cunoscutul bioenergoterapeut a vorbit în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3 despre leacul care îi poate ajuta pe oameni să scape de coșuri. 

„Mulţi dintre noi au furunculoză. Sau toţi am trecut prin asta la un moment dat. Adică, îţi iese un coş pe piele, un coş urât, dureros, care coace apoi. Iese un coş pe spate, unul pe faţă, aceea este furunculoză. Și se poate trata foarte ușor și foarte bine. Trebuie să amestecăm câte trei-patru boabe de piper negru şi să bem apă după el. E atât de simplu. E iute, dar măcar 10 zile, de 3-4 ori pe zi și o să vedeți ce minunăție face”, a explicat specialista.

Leac pentru durerile în gât 

Cum deja ne aflăm în sezonul rece, suntem mult mai predispuși îmbolnăvirii. Lidia Fecioru are un leac și pentru această problemă și se face din doar 2 ingrediente: sfeclă roșie și oțet. 

„Că tot e perioada răcelilor, mă gândeam să vă dau un leac pentru angină şi amigdalite. Amigdalita ase poate trata foarte repede, în timp de 24 de ore, dar e bine în primele 24 de ore, cum apar acele bubiţe, să luăm măsuri. Se întâmplă atunci când copilul ne spune că-l zgârie pe gât şi atunci începe să aibă gâtul roșu. Iar reţeta următoare putem să o facem şi noi, oamenii mari, dacă avem nevoie.

Luăm o sfeclă roșie, o dăm prin răzătoarea aceea mărunțică și, la un pahar de sfeclă rasă punem o lingură de oțet de 9%. O acoperim bine și o ținem patru ore undeva la întuneric, la temperatura camerei. După cele patru ore, stoarcem sucul de sfeclă și facem gargară cu acel suc din sfeclă cu oțet. Şi trece foarte bine. E bine să se facă gargara la un interval de două ore şi jumătate”, a mai spus Lidia Fecioru. 

Mai multe