Ce trebuie să NU faci pentru a avea mai mulți bani în portofele. Sfaturile prețioase ale Lidiei Fecioru

Atunci când vine vorba de bani, mulți oameni sunt deschiși să asculte sfaturi și superstiții care să îi ajute să atragă prosperitatea financiară în viața lor. Lidia Fecioru, cunoscută pentru înțelepciunea sa în domeniul spiritualității și al tradițiilor populare, oferă sfaturi prețioase pentru cei care își doresc să păstreze banii în portofele și să evite pierderile financiare. Iată câteva dintre sfaturile sale:

Lidia Fecioru. / Foto: arhiva.
Lidia Fecioru. / Foto: arhiva.

1. Geanta sau portofelul nu se pun pe masă

Potrivit tradițiilor populare, așezarea genții sau a portofelului pe masa de mâncat este considerată nepotrivită. Aceasta ar putea aduce ghinion și pierdere de bani. Este indicat să păstrezi geanta sau portofelul într-un loc sigur și curat, astfel încât să nu atragi energii negative.

2. Nici banii nu este bine să-i lăsăm pe masă

Lidia Fecioru avertizează că lăsarea banilor pe masă poate aduce pierderi financiare. Banii trebuie păstrați într-un loc sigur, cum ar fi un portofel sau o cutie specială, pentru a-i proteja de energiile negative și de pierderi.

3. Nu păstra monedele rătăcite peste tot

În plus, Lidia Fecioru sugerează să nu lăsăm monedele rătăcite peste tot. Este mai bine să le punem într-o pușculiță sau într-un bol. Aceasta nu doar că ne ajută să fim mai organizați, dar și să păstrăm energia financiară într-un loc concentrat și pozitiv.

4. Nu lua banii găsiți pe jos

Atunci când găsim bani pe jos, tentația de a-i lua este mare. Cu toate acestea, conform superstițiilor populare, această acțiune poate aduce energii negative și chiar boli. Banul, fiind de fier, poate captura energia negativă a altcuiva. De aceea, este mai sigur să nu luăm banii găsiți pe jos.

5. Nu numără banii seara

O altă superstiție menționată de Lidia Fecioru este aceea că banii nu ar trebui numărați seara. Numărând banii seara, se spune că atragem pierderi financiare. Este mai bine să numărăm banii dimineața, pentru a atrage energii pozitive și abundență în viața noastră.

6. Dacă găsești un portofel, nu-l păstra!

Dacă găsim un portofel cu bani, Lidia Fecioru sfătuiește să îl returnăm proprietarului. Se crede că banii dintr-un portofel pierdut păstrează informația ca un fel de blestem. Păstrând acei bani, am putea atrage energii negative în viața noastră și am putea să nu mai câștigăm niciodată mai mult decât am găsit.

În concluzie, ascultând aceste sfaturi și superstiții prețioase ale Lidiei Fecioru, putem fi mai conștienți de modul în care gestionăm banii și să atragem energii pozitive și prosperitate financiară în viața noastră. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net