Lidia Fecioru dezvăluie ce să nu faci la prima întâlnire! În primele 30 de secunde se poate decide totul

Lidia Fecioru, mult îndrăgita specialistă în energoterapie a dezvăluit la ce să fim atenți la prima întâlnire. Se pare că primele 30 de secunde pot fi decisive, așa că ai grijă să nu faci aceste greșeli. Iată ce să nu faci niciodată la o întâlnire!

Iată ce greșeli să eviți la prima întâlnire!
Iată ce greșeli să eviți la prima întâlnire!

În cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, Lidia Fecioru a dezvăluit toate secretele de care trebuie să ții cont, potrivit antena3.ro.

Iată ce greșeli să eviți la prima întâlnire!

Ordinea în mașină: Dacă decizi să vii la întâlnire cu propria mașină, nu uita să îi acorzi puțină atenție înainte. Este un gest frumos ca domnii să deschidă și să închidă portiera pentru partenera lor la urcarea și coborârea din mașină. Aceasta poate crea o primă impresie plăcută.

Punctualitate: Desigur, întâlnirea poate începe într-o gamă variată de ore, dar întotdeauna este important să fii la timp. O întârziere de 10-20 de minute poate fi percepută ca un gest nepoliticos, sugerând că nu îți pasă de timpul celuilalt.

Îngrijire personală: Detaliile contează. Ținuta ta trebuie să fie la punct. Coafura, manichiura și pedichiura pentru doamne, dar și alegerea pantofilor pentru domni sunt aspecte importante. Acestea arată că îți pui efort în pregătirea pentru întâlnire și că îți acorzi atenție aspectului tău.

Planificare în avans: Dacă nu vrei să faci o primă întâlnire neobișnuită, este întotdeauna o idee bună să discutați în avans despre planurile voastre. Dacă partenera vine într-o ținută elegantă, iar tu o duci într-o plimbare în parc, aceasta poate crea o experiență neplăcută pentru amândoi.

Telefonul mobil: Un lucru pe care ar trebui să-l eviți este să ții telefonul pe masă în timpul întâlnirii. Acest gest poate sugera că nu acorzi atenție persoanei cu care ești. Dacă trebuie să răspunzi la un apel important, cere scuze, ridică-te și vorbește în altă parte, apoi revino la masă.

Comanda la masă: La o masă, femeia ar trebui să comande prima. Este o tradiție bună să o lași pe ea să aleagă și să comande întâi. Acest lucru poate crea un echilibru în interacțiunile voastre.

Comportament cu ceilalți: Cum te comporți cu ospătarii sau cu alte persoane din jur poate dezvălui multe despre caracterul tău. Un comportament amabil și respectuos este întotdeauna apreciat.

Observă și fii observat: Reciproca este valabilă. Atât bărbații, cât și femeile pot observa comportamentul partenerilor lor în astfel de situații pentru a obține indicii despre caracterul acestora.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
horoscop jpeg
click ro jpg
click jpg
57171 jpg
3 avantaje ale amenajării unei anexe din sticlă locuinței tale jpeg
horoscop 17 martie webp
image png
culoare zodii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net