Cele 7 cadouri care aduc ghinion și prevestesc despărțirile. Lidia Fecioru dezvăluie ce lucruri să nu primești niciodată

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit care sunt cele 7 cadouri pe care să nu le dăruiești niciodată. Aduc mult ghinion și prevestesc despărțirile! „S-a înrădăcinat în timp că un lucru oferit cadou aduce bucurie sau necaz. De mult timp, a fost cunoscut faptul că darurile pot purta nu numai bucurie, dar şi energii negative. Există cele şapte cadouri care nu pot fi acceptate, pentru că aduc ghinion şi boli”, a spus Lidia Fecioru, la emisiunea „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3 CNN.

lidia fecioru tzusotoh jpg

Cele 7 cadouri care aduc ghinion

Ceasul: Se spune că daruirea unui ceas poate simboliza o separare sau despărțire iminentă. Acesta este considerat un semn rău, iar pentru a evita influența negativă, este indicat ca persoana care primește ceasul să ofere în schimb o mică sumă de bani.

Cuțitul: Primit ca dar, cuțitul poate simboliza o tăiere a destinului sau norocului. Pentru a preveni acest lucru, se recomandă plătirea simbolică a cuțitului cu o monedă.

Flori galbene: „Florile galbene dăruite unei femei reprezintă un mesaj de separare timpurie. Ele sunt, într-un fel, talismanul geloziei", a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, la Antena 3.

Oglinzile: Oglinda, oferită unei femei de către alta femeie, se crede că poate lua frumusețea, energia și strălucirea acesteia. Prin urmare, trebuie să fii foarte atentă atunci când primești o oglindă și să o accepți cu precauție.

Vasele și farfuriile: Dacă oferi sau primești vase și farfurii ca daruri, există credința că acestea pot aduce cu ele probleme, dureri sau chiar boli. Pentru a contracara aceste influențe negative, este indicat să pui ceva în vase sau farfurii și să oferi sau primești o mică sumă de bani în schimb.

Portofelele, gențile și rucsacurile: Atunci când oferi aceste obiecte ca daruri, ar trebui să pui înăuntru o sumă mică de bani. Se spune că lipsa banilor din interiorul acestor accesorii poate afecta fluxul de numerar al celui care le primește.

Perlele: Dacă primești perle ca dar, ar trebui să le porți cu grijă. Se crede că nu trebuie să porți o perlă singură, ci să o asortezi cu alte bijuterii care conțin perle pentru a evita influențele negative asupra destinului tău, așa cum a dezvăluit Lidia Fecioru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net