Slăbeşte sănătos cu ceai alb!
Ceaiul alb provine din aceeaşi plantă ca şi cel negru sau verde, însă conţine mai puţină cofeină decât celelalte două. Are multe proprietăţi vindecătoare, de la detoxifiere şi creşterea imunităţii, la slăbit sănătos.
Mugurii proaspeţi şi frunzele tinere ale plantei Camellia sinensis sunt lăsaţi să se usuce la lumina naturală a soarelui înainte de a fi foarte puţin procesate, pentru a preveni oxidarea lor ulterioară. În acest fel se păstrează nu numai savoarea delicată a ceaiului alb, dar sunt reţinute şi cele mai mari cantităţi ale produşilor chimici responsabili pentru efectele asupra sănătăţii, deoarece este cel mai puţin procesat ceai. Ceaiul alb se prepară foarte simplu: se adaugă o linguriţă de plantă la 250 ml apă fierbinte şi se lasă la infuzat 8-10 minute. Se strecoară şi se bea simplu. Trebuie avută în vedere temperatura apei pentru infuzie: nu trebuie să depăşească 80-85 grade C. Una dintre cele mai importante beneficii ale ceaiului alb este ajutorul dat în curele de slăbire, când este indicat să bei zilnic 3 căni. El conţine ingrediente active care inhibă pofta de mâncare şi te ajută să slăbeşti armonios. În plus, are un rol important în întreţinerea şi fortifierea organismului.
Alte beneficii pentru organism
scade nivelul colesterolului;
ajută la reducerea nivelului de zaharuri din sânge;
scade riscul apariţiei atacurilor de cord;
ajută la detoxifierea ficatului;
reduce stresul şi oferă un plus de energie;
menține dinții și gingiile sănătoase și puternice;
previne apariţia celulelor canceroase;
este benefic persoanelor care suferă de artrită sau osteoporoză;
întăreşte sistemul imunitar şi protejează împotriva infecţiilor virale şi bacteriene.