Un avion cu 135 de pasageri la bord a aterizat în mijlocul autostrăzii, în Iran! Șoferii i-au ajutat pe oameni să coboare

27 ianuarie 2020 11:28   Actualitate
Ultima actualizare:

135 de pasageri aflați la bordul unui avion de tipul McDonnel Douglas au fost la un pas de tragedie! Avionul a scăpat ca prin minune după ce a ajuns în mijlocul unei autostrăzi din vestul Iranului.

Locuitorii orașului Mashahr au privit îngroziți cum avionul a fost la un pas de a se prăbuși! Imaginile capturate de martorii la incident arată cum aeronava a ajuns în mijlocul autostrăzii.

Oamenii aflați la bordul aeronavei au fost ajutați de trecători să coboare. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.  Pasagerii zborului Caspian Airlines au trecut prin momente de panică, după ce aeronava a „alunecat” pe pistă și a ajuns în stradă. Incidentul a avut loc după ce trenul de aterizare s-a rupt. 

Televiziunea de stat a relatat, citând oficiali locali, că pilotul a făcut prea târziu operațiunile pentru aterizare, așa că a ratat pista.

Zborul Caspian Airlines a plecat de pe aeroportul Mahshahr din Teheran și trebuia să aterizeze la Mahshahr, conform Digi24.

Mai multe