#Exclusiv Click!

Compozitorul Denisei Răducu, la un pas de o mare tragedie!

11 iulie 2022 9:09   Interviurile Click!
Ultima actualizare:

Furtunile fac ravagii în această perioadă în toată țara. După ce chiar zilele trecute, fetița lui Matteo a fost pe punctul să fie strivită de un copac la locul de joacă, un alt solist a avut și el de pătimit groaznic din cauza inundațiilor provocate de furtuni. Ticy, cunoscut ca și compozitorul Denisei Răducu, s-a ales cu casa distrusă în inundație, iar fiul său era să-și piardă viața electrocutat!

Ticy și familia lui au trăit clipe de coșmar în urma furtunii cu gheață, de acum două săptămâni. Cunoscutul manelist, bun prieten cu regretata Denisa Răducu, s-a ales cu apartamentul distrus de inundație.

Fiul său era să-și piardă viața electrocutat!

Mai grav a fost că apa ajunsese până la nivelul prizelor și, dacă nu se întrerupea curentul chiar atunci printr-o minune, fiul său putea să moară electocutat!

Catastrofa s-a întâmplat din cauza instalației defectuoase a blocului în care Ticy locuiește. Canalizarea s-a înfundat de la furtună și toată apa din canal a ajuns în casă,Ticy ocupând un apartament la parterul blocului.

Întregul apartament a fost distrus!

Artistul a fost nevoit să scoată aproximativ 5.000 de euro din buzunar pentru reparațile care au durat o săptămână, timp în care și-a mutat familia la vărul său, plecat în Grecia.

Eu stau la bloc, la parter. Când a plouat, acum două saptămâni, s-a înfundat canalul și a refulat toată apa la mine în casă. La vecini nu a mai apucat să se ducă că a venit toată apa de pe coloană la mine.

A fost coșmar! Am cărat apa cu ligheanele și gălețile timp de 12 ore, ca pe timpul lui Ceaușescu!”, a declarat Ticy, pentru Click!

„Toată mobila, la gunoi! Se umflase patul, șifonierul!”

A fost daună toatală. Într-o săptămână am refăcut totul. Am aruncat toată mobila din casă, se umflase patul, șifonierul, tot. A fost vina celui care a construit blocul, trebuiau puse niște clape la canal.

Ce poți să faci! Aia e, în România te cerți singur! Am mai plătit odată casa cu ocazia asta! Bine că nu s-a întâmplat o tragedie, să se fi electrocutat băiatul! La anul, sper să-mi termin casa și să mă mut la curte. Eu au am stat mereu la curte, nu mi place la bloc!”, a mai declarat manelistul, pentru Click!

Ticy, cel mai bun prieten al Denisei Răducu!

Manelistul Ticy a fost alături de Denisa Răducu în cele mai grele momente le vieții sale. Aceștia au format un cuplu pe scenă, până ce regretata artistă s-a stins din viață din cauza bolii crunte care a răpus-o la o vârstă atât de fragedă. Ticy a fost cel care i-a compus ultima melodie Denisei Manelista, înainte ca aceasta să se stingă din viață, în 2017.

Denisa Răducu a pierdut lupta cu viața la doar 27 de ani, fiind diagnosticată cu carcinom hepatocelular, cel mai important tip de cancer de ficat.

Ticy și-a cunoscut soția, pe Diana, în urmă cu 11 ani și de atunci cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Acum sunt căsătoriți și au împreună un băiețel de în vârstă de 5 ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe