Horoscop Neti Sandu pentru 7 februarie 2022: Scorpionii încep o relaţie serioasă

7 februarie 2022 6:00   Horoscop
Ultima actualizare:

Neti Sandu, astrologul Știrilor PRO TV, ne dezvăluie ce ne rezervă astrele pentru ziua de luni, 7 februarie. Vom fi uimiţi de nişte veşti şi trebuie să rezolvăm la cald şi rapid diverse situaţii. 

Neti Sandu ne spune că vibraţia zilei de azi este 7 şi că vom prinde din mers sensul ascuns la unor lucruri. Iată ce spun astrele pentru fiecare zodie. 

HOROSCOP NETI SANDU PENTRU 7 FEBRUARIE 2022

BERBEC

Berbecii sunt contactaţi de un partener de afaceri care are o ofertă de lucru pentru ei şi, dacă au timp, vor fi de acord cu ea. Pot câştiga bani în plus şi vor putea să cumpere lucruri de care mai aveau nevoie, după ce s-au rezumat o perioadă la strictul necesar. 

TAUR

Taurii vor încerca să dea de capăt unor probleme de serviciu şi trebuie să facă deplasări la faţa locului pentru asta. Vor primi tot felul de mesaje care le dau de gândit că vor putea face rost de bani şi trebuie să se asocieze cu persoanele care le vor aduce foloase. 

GEMENI

Gemenii s-ar putea angaja undeva, începe studii şi pot recupera unele bunuri sau îşi pot îmbunătăţii imaginea. Vor regândi bugetul familiei şi poate îşi vor lua o maşină nouă sau chiar o casă nouă. 

RAC

Racii pot reface un parteneriat de afaceri şi se vor bucura de noi venituri şi de prestigiu. Ar putea primi o ofertă să lucreze în alt oraş sau o persoană apropiată i-ar putea convinge să se mute în altă localitate. 

LEU

Leiilor li se cere o părere, o mână de ajutor într-o afacere. Ar putea să bată palma pentru un contract care să le aducă mult de lucru, dar şi mai mulţi bani. 

FECIOARĂ 

Relaţia de cuplu a Fecioarelor le oferă stabilitatea şi se gndesc serios la căsătorie. Se vor asocia cu cineva care le va aduce câştiguri bune, iar parteneriatul ar putea deveni permanent.

BALANȚĂ

Balanţele ar putea primi banii pe o datorie înapoi. Îşi vor face planuri de a pleca la sfârşit de săptămână, pentru a se relaxa. Vor avea şi bani de cumpărături prin casă şi vor face reamenanjări. 

SCORPION

Scorpionii sunt pe punctul de a începe o relaţie serioasă, dar vor primi şi o ofertă de colaborare în afaceri, un proiect care îi va aduce în atenţia publică. 

SĂGETĂTOR

Săgetătorii vor avea o discuţie de afaceri, pentru o colaborare care le va prinde bine, din punct de vedere financiar. Vor recupera bani, chiar bunuri şi îşi vor achita datorii. 

CAPRICORN

Carpricornii fac o schimbare de look, un nou stil, o nouă tunsoare şi o nouă atitudine. Se apucă de studii şi rezultatele vor fi îmbucurătoare

VĂRSĂTOR

Vărsătorii vor primi bani în plus la salariu sau din colaborările avute. Cert e că se vor bucura de confort financiar. Nativii vor avea parte şi de un ajutor surpriză, care îi va ajuta să iasă dintr-o situaţi grea. Se vor poziţiona mai sus în ierarhia socială.

PEȘTI

Peştii ies cu cineva pentru a discuta despre viitorul relaţiei lor şi vor cădea de acord în aproapte toate privinţele. Vor apărea oportunităţi de a face progrese pe mai multe planuri şi se vor alege cu câştiguri importante, în timp record. Anul acesta e unul special pentru ei şi vor avea de profitat. 

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!

Mai multe