Zodiile care nu trebuie să poarte bijuterii din aur! Le aduce mult ghinion pe toate planurile: dragoste, bani și sănătate

28 septembrie 2024 18:26   Horoscop

Bijuteriile de aur și argint nu doar că ne completează ținuta, dar au și o valoare sentimentală și energetică. Aceste metale prețioase pot absorbi energii din mediul înconjurător, iar purificarea lor periodică este esențială pentru a menține atât strălucirea, cât și vibrația pozitivă. Totuși, există anumite zodii cărora astrologii nu le recomandă să poarte astfel de bijuterii, în special pe cele din aur pentru că le pot aduce mult ghinion. 

Zodiile care nu trebuie să poarte bijuterii din aur! 

Urania, astrologul și gazda emisiunii „Uranissima", a împărtășit în cadrul emisiunii „Povești de viață", transmisă live pe Facebook de Revista Avantaje, câteva informații surprinzătoare despre aur. Conform spuselor sale, aurul este un metal recomandat anumitor semne zodiacale, precum Berbec, Rac, Leu și Săgetător, și poate avea efecte pozitive și asupra Scorpionilor și Peștilor. În schimb, zodiile Taur, Gemeni, Fecioară și Vărsător ar putea avea parte de ghinion purtând aur, iar Balanțele și Capricornii ar trebui să evite complet bijuteriile din acest metal.

Am prezentat timp de 12 ani emisiunea “Lumea cristalelor”, inclusiv, la un moment dat, și a mineralelor. Din tot studiul meu am realizat cât de nociv este aurul. De ce? Aurul îți fură ochii, dar îți fură și mintea, îți fură sufletul, îți fură conștiința și îți determină existența. Aurul este un metal pe care eu nu îl recomand. Mie aurul nu mi-a adus noroc, nu port aur și nu am bijuterii de aur. Port, în schimb, argint” a povestit Urania.

Cum purifici energetic aurul

Aurul este un metal prețios care nu se oxidează, dar necesită îngrijire pentru a-și menține strălucirea și pentru a elimina orice energie negativă acumulată. Apa sărată este cunoscută pentru proprietățile sale purificatoare, fiind folosită de secole pentru curățarea obiectelor de valoare energetică. Dizolvă o lingură de sare de mare într-un bol cu apă călduță. Plasează bijuteriile de aur în apă și lasă-le acolo timp de câteva ore (ideal peste noapte). După aceea, clătește-le bine cu apă curată și șterge-le cu o cârpă moale. Asigură-te că bijuteriile nu au pietre prețioase delicate care ar putea fi afectate de sare.

Aurul răspunde bine la purificarea prin lumina solară. Lasă bijuteriile de aur la soare timp de câteva ore pentru a le reîncărca energetic și a le purifica de vibrațiile negative. Așază bijuteriile pe o cârpă curată și lasă-le într-un loc însorit pentru 2-3 ore. Evită să le lași prea mult timp, mai ales în zilele foarte fierbinți.

Mai multe