Kate Middleton, un ultim omagiu adus reginei, în ziua înmormântării! Cum a accesorizat celebrul colier de perle al suveranei cu ținuta

19 septembrie 2022 11:04   Stil de viață
Ultima actualizare:

Ziua de 19 septembrie este una dureroasă pentru membrii Casei Regală a Marii Britanii. Ei o conduc pe ultimul drum pe Regina Elisabeta a II-a, cel mai longeviv monarh pe care l-a avut vreodată Marea Britanie. Kate Middleton a demonstrat, încă o dată, că frumusețea ei este una atmemporală, într-o ținută simplă, dar elegantă. În plus a omagiat-o pe Regina Elisabeta a II-a printr-un detaliu vestimentar. 

Nu mai este de mirare pentru nimeni faptul că ducesa de Cornwall, Kate Middleton, știe cum să se îmbrace indiferent de ocazie. La funeraliile Reginei Elisabeta a II-a, Kate Middleton a purat o rochie neagră și pantofi stiletto.

Citește și: Bijuteriile în care va fi înmormântată Regina Elisabeta a II-a 

Detaliul care a atras însă atenția tuturor a fost reprezentat de colierul de perle purtat de către ducesă. Acesta a aparținut regretatei suverane. De altfel, este știut faptul că regina obișnuia să-i împrumute duceseși o parte dintre bijuteriile sale. 

Deși suverana Marii Britanii a avut o colecție impresionantă de bijuterii, ea nu este înmormântată cu multe dintre ele, ci doar cu acelea care au o semnificație sentimentală deosebită pentru ea.

Sursă foto: Gettyimages

Vezi imagini cu Kate Middleton de la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a accesând OK!Magazine România 

Mai multe