Cheesecake cu fistic, cea mai virală și delicioasă rețetă. Se prepară în câteva minute și ai nevoie doar de câteva ingrediente

15 octombrie 2024 12:19   Rețete

Cheesecake-ul cu fistic poate fi o variantă de desert mult mai delicioasă, decât clasicul cheesecake. Fisticul adaugă o aromă inedită și o textură deosebită, iar gustul este pe măsură. Iată rețeta simplă și rapidă care a făcut furori pe rețelele de socializare.

 Ingredientele de care ai nevoie pentru deliciosul cheesecake cu fistic

Cheesecake-ul cu fistic este un desert de-a dreptul savuros. Textura fină, baza crocantă de biscuiți și cremozitatea brânzei cu aroma ușor sărată a fisticului sunt combinația perfectă, oferind o experiență gustativă de neuitat. Nu doar culoarea vibrantă a fisticului reușește să facă furori printre pofticioși, ci și gustul rafinat, care surprinde pe toată lumea.

Acest desert este ideal pentru orice ocazie și merită încercat, cu siguranță. Iată ingredientele de care ai nevoie, dar și metoda de preparare, potrivit Cosânzenele Gătesc, una dintre cele mai virale pagini de rețete din mediul online.

Pentru blatul de biscuiți:

-420 de g de biscuiți digestivi

-110 g unt

Pentru cremă:

-600 g cremă de brânză

-150 g de zahăr

-4 ouă

-410 g smântână pentru gătit

-200 g pastă de fistic

-vanilie

Modul de pregătire, rapid și simplu

Metoda de pregătire a cheesecake-ului cu fistic este extrem de simplă și durează doar câteva minute. Astfel, începem cu pregătirea blatului și blenduim biscuiții digestivi, apoi îi amestecăm împreună cu untul topit. Mixul se pune ulterior într-o tavă cu fund detașabil și se presează bine pentru a forma un strat uniform.

Lăsăm totul deoparte și trecem la cremă. Ei bine, într-un vas adăugăm crema de brânză, ouăle, vanilia și cele 200 de g de pastă de fistic. Amestecăm bine întreaga compoziție, după care folosim telul pentru a încorpora zahărul pudră și smântâna de gătit. Punem crema peste blatul de biscuiți și introducem la cuptorul preîncălzit la 200 de grade. După 40-45 de minute, blatul este gata. Rezultatul este fabulos și merge de minune cu o băutură răcoritoare.  

Mai multe