Acuzații grave la adresa Oanei Zăvoranu. De ce a apelat la vrăjitoare: „A venit la mine să...” Ce legătură ar avea cu moartea mamei sale

18 septembrie 2024 7:37   PrimeTime

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Oana Zăvoranu a apelat cu mulți ani în urmă la serviciile vrăjitoarei Melissa. De altfel, în acea perioadă, vedeta a pierdut și o sumă impresionantă de bani. Dar iată că, după atâta timp, vrăjitoarea Melissa a ieșit la atac și vine cu noi acuzații la adresa Queridei. Ce a avut aceasta de spus și ce reacție a avut Oana Zăvoranu?

Au trecut 14 ani de când Oana Zăvoranu a apelat la serviciile vrăjitoarei Melissa, dar iată că, și după atâta timp, cele două încă sunt protagonistele unui scandal. Recent, în cadrul emisiunii „Un show păcătos”, Melissa a făcut acuzații grave la adresa divei, dezvăluind că vedeta i-ar fi cerut ajutorul pentru a pune mână pe averea mamei sale, Mărioara Bănicioiu. Mai mult decât atât, Querida ar fi fost implicată în moartea acesteia.

Vrăjitoarea Melissa a făcut acuzații grave la adresa Oanei Zăvoranu 

De asemenea, ea susține că Oana și-ar fi vândut bunurile personale și că nu ar fi păcălit-o să piardă toată averea pe care o acumulase. Melissa ar fi primit un onorariu de 5.000 de lei, însă Querida susține că a fost înșelată de vrăjitoare.

„Moștenirea mamei sale va rămâne la ea. Eu am făcut să se întâmple asta. Puteau fi cauze naturale. Eu am zis și pe post, nu mi-e frică. Am zis că o să-i rămână moștenirea după moartea mamei. Ea știa de ce vine la mine. Am făcut să rămână moștenirea ei.

Femeia și-a vândut toate bunurile de bună voie. A știut ce face. Ani de zile voi ați vorbit și m-ați denigrat. Eu am ieșit pe post și în acel moment ea a considerat că i-am stricat imaginea. Eu nu mint. Minciunile Oanei Zăvoranu cât vi le-a spus ea le-ați crezut. Eu i-am cerut 5.000 de lei, atât, pe vremea aia erau bani. Mașina Oanei nu este la noi. Noi nu știm de apartamentul ei. Și-a vândut ea bunurile, nu am fost implicată”, a dezvăluit vrăjitoarea Melissa, în cadrul emisiunii „Un show păcătos”.

Reacția Oanei Zăvoranu

La rândul său, Oana Zăvoranu a avut și ea o replică pentru vrăjitoare. Querida mărturisește că, de fapt, nu ea ar fi fost cea care ar fi pus ochii pe averea mamei sale, regretata Mărioara. De asemenea, a precizat că nu a fost o concidență că a întâlnit-o pe Melissa, ci totul ar fi fost calculat dinainte. 

M-au făcut, dar eu singura din lume cred, așa cum era, le-am stricat Feng Shui-ul. E adevărat, trec și eu acum prin tot ce s-a întâmplat, ca urmare a prostiei pe care am făcut-o, dar măcar nu mi-au băgat degetele în ochi (...) Ce m-a convins pe mine că mama chiar făcea farmece… La un moment dat, mama avea două menajere și mai căuta una. Prin intermediul unei foste familii din care eu am făcut parte, de oftică că l-am lăsat pe fiul lor, au băgat o menajeră cică de probă. Acea menajeră a stat doar trei-patru zile, că nu avea de ce să stea. A ciordit de la mama un inel, niște poze, o bluză de-a mamei mele (...) Totul a fost premeditat, inclusiv cămătarii, tot.

Noi toți care am ajuns acolo am fost niște victime. Totul era foarte bine premeditat (...) Ele toate sunt rude (...) Asta este cumnata Vanessei, sunt rude, cumnați, rude, verișori toți între ei (...) La mine a fost dauna prea mare. Să te ferească Dumnezeu de omul care nu mai are nimic de pierdut. Lăsându-mă fără nimic, eu nu mai aveam cinci milioane de euro, zece case, mașini și să spun că asta e. Eu nu las lucrurile așa”, a fost replica Oanei Zăvoranu, în cadrul aceluiași show.

Mai multe