Adevărul a ieșit la iveală! Ce legătură a existat între Tavi Colen și Gabriela Cristea. Artistul i-a povestit totul lui Denise Rifai

13 octombrie 2024 13:57   PrimeTime

Gabriela Cristea și Tavi Colen sunt două nume extrem de cunoscute în showbiz-ul românesc. Recent, cântărețul a vorbit despre presupusa idilă despre care presa a speculat că ar fi avut-o cu prezentatoarea TV acum mai bine de 25 de ani. Ce declarații a făcut Tavi Colen, descoperiți din rândurile de mai jos. 

În perioada în care Gabriela Cristea nu era cunoscută publicului precum este acum, s-a zvonit că între ea și Tavi Colen ar fi existat o idilă. Cântărețul a fost surprins de informația apărută în presă și a reacționat.

Tavi Colen: „Eu nu știu de așa ceva! ”

În perioada anilor 1999, Tavi Colen și Gabriela Cristea ar fi fost surpinși unul la brațul celuilalt plimbându-se prin centrul Bucureștiului, iar până la apariția speculațiilor că între cei doi ar fi vorba despre ceva sentimental nu a mai fost mult. 

Prezent în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Tavi Colen a negat că ar fi avut o vreo legătură cu prezentatoarea. Mai mult, s-a arătat surprins de întrebare.

 „A fost relația cu Gabriela Cristea apă de ploaie?”, l-a întrebat Denise Rifai pe invitatul său.

 „Ați găsit voi asta în presă? Eu nu știu de așa ceva! E prima dată când aud așa ceva despre Gabriela Cristea. Ne salutăm, ne-am întâlnit la emisiuni. Nici măcar nu știu câți ani are. Nu știu absolut nimic. Asta e nouă! Chiar e o chestie nouă asta cu Gabriela Cristea. M-aș mira să fie așa ceva scris în presă. Eu nu am văzut”, a răspuns Tavi Colen, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Denise a precizat: „Absolut toate informațiile pe care le regăsiți în cadrul acestei emisiuni sunt prezentate în presă.”

 „S-ar putea să fie o confuzie”

Fostul cântăreț al trupei Talisman s-a gândit că poate fi vorba despre o confuzie de nume, ținând cont că pe actualul soț al Gabrielei Cristea îl cheamă tot Tavi.

„Să nu fie Tavi Colen, ci Tavi Clonda?! Sigur e Tavi Colen? S-ar putea să fie o confuzie de nume”, a spus el.

De asemenea, cântărețul a precizat că poate au fost șanse ca presa de la vremea aceea să fi făcut o confuzie. 

„Poate că a înțeles presa greșit. Să nu fie Tavi Colen, ci Tavi Clonda?! Sigur e Tavi Colen? S-ar putea să fie o confuzie de nume. Eu nu știu despre chestia asta. Subiectul ăsta chiar nu-l știu. Îmi pare rău, dar nu știu ce să comentez”, a mai spus cântărețul.

Mai multe