Tavi Colen continuă scandalul cu Alin Oprea! „Un om care gândește atât de pervers”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Scandalul dintre Alin Oprea și Tavi Colen s-a reaprins după 18 ani, mai abitir ca niciodată. Foștii colegi de trupă își aruncă acuzații dure și se bat, și în prezent, pe titulatura Talisman, care la acest moment este folosită doar de Alin Oprea. 

După ce Alin Oprea a rupt tăcerea la 18 ani de la despărțirea cu scandal a trupei Talisman, pentru Click!, la rândul lui Tavi Colen a venit și el cu acuzații dure în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D pe marginea acestui subiect spinos. 

Alin și Tavi nu și-au mai vorbit din 2006 de când trupa s-a destrămat, iar acum ambii soliști susțin că titulatura trupei le aparține. Cert este că, în prezent, Alin Oprea este cel care a rămas să cânte sub numele Talisman. 

Tavi Colen: „Numele Talisman nu era al lui, era al nostru”

Invitat duminică în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, Tavi Colen a spus partea lui de adevăr referitoare la acest scandal. 

Alin Oprea nu mi-a luat numele Talisman, pentru că nu era al lui, era al nostru. Ce a făcut el a făcut o chestie la care nu m-am gândit vreodată în viața mea, că un frate poate să facă așa ceva.

Da, e adevărat, el, poate spune acum că piesele sunt ale lui, pentru că el a înregistrat numele Talisman pe numele lui la OSIM, înainte ca eu să  aflu.

Dar, pe albume scrie cine a compus cântecele, cuvintele, textul, orchestrația. Ce a venit și a spus aici, a spus un mare neadevăr. Sunt editate albumele, sunt vândute în milioane de exemplare și sunt fericit pentru acest lucru. Ce spune Alin Oprea în emisiuni sau în interviuri nu e relevant și nu mă interesează”, a spus Tavi Colen, la Denise Rifai în emisiune. 

De ce nu l-a dat în judecată pe Alin Oprea?

Tavi Colen a mai dezvăluit care a fost motivul pentru care nu l-a dat în judecată pe fostul său coleg de trupă. 

„Nu l-am dat în judecată pentru că am fost atât de trist și atât de căzut încât eu mai mult de jumătate de an nu am vorbit cu nimeni. Eu m-am retras și am crezut că trăiesc un vis urât

Vedeam știri la televizor, deși ne înțelesesem să nu apărem în presă, să ne spălăm rufele în presă ca alte trupe. Vedeam la televizor știri despre mine și mi-am dat seama că nu mai fac parte din Talisman.

Eu am rămas din Talisman cu ce mi-a lăsat Alin Oprea, cu două cabluri rupte în sala de repetiții și un afiș călcat în picioare, este singurul lucru pe care îl am eu de la Talisman. Și niște albume pe care le am, care sunt editate. 

Afișul acela este singurul lucru pe care îl am eu de la Talisman, pentru că el și-a mutat acasă studioul, toate piesele, negativele... 

Un om care gândește atât de pervers nu ai cum să îl uiți, nu ai cum să îl ierți”, a mai spus Tavi Colen, în emisiunea moderată de Denise Rifai, la Kanal D.

Ce spune Alin Oprea despre acuzațiile fostului coleg de trupă?! „Escrocii își asumă drepturi”

Alin Oprea nu este, însă, deloc afectat de acuzațiile aduse de fostul coleg. 

„El asta zice de 18 ani, nu este nimic nou. Tocmai de-asta am dorit să intervin. Să se termine odată cu obraznicia asta a lui Tavi!

Dacă omul care are dreptate tace, escrocii își asumă din ce în ce mai multe drepturi, că de tupeu nu duc lipsă.

Dacă nu-si găsește și el alte subiecte decât Alin Oprea. Dumnezeu nu doarme!”, ne-a spus Alin Oprea.

Istoria trupei Talisman

Grupul Talisman s-a înfiinţat în 1996, iar primul recital l-a susţinut la Festivalul „Om bun”, unde soliştii au fost desemnaţi marii câştigători. Piesa de rezistenţă a formaţiei, „Atât de singur”,  compusă în anul 1997, a fost, vreme de doi ani, în toate topurile muzicale. După despărţire, Alin şi Tavi şi-au continuat cariera pe cont propriu. Alin a rămas cu numele trupei, iar fostul coleg şi-a înfiinţat propria formaţie. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
banner bianca dragusanu png
image png
netflix pixabay jpg
bianca dragusanu dan capatos colaj instagram jpg
dani otil
nicu paleru jpeg
netflix pixabay png
andreea mantea
image
actualitate.net
image
actualitate.net