Tavi Colen iese și el la atac în războiul pe titulatura Talisman! „Eu am dat numele formației, pentru că ideea a fost a mea…”

Războiul pe titulatura trupei Talisman e în toi! După ce Alin Oprea a dezvăluit, în premieră pentru Click!, că el a fost cel care a dat numele trupei Talisman, replica lui Tavi Colen nu se lasă așteptată. 

Tavi Colen debuta în urmă cu peste patru decenii la „Cântărea României” și, de atunci, artistul a continuat să fie atras de scenă.

În 1996, Tavi a fondat, alături de Alin Oprea, trupa Talisman, care i-a adus și celebritatea. Plecarea lui Tavi Colen din trupa Talisman a ținut prima pagină a ziarelor, mai ales că acesta a făcut și o serie de acuzații dure față de fostul său coleg de trupă, Alin. 

Tavi spune că, de fapt, el a dat numele trupei!

Alin Oprea s-a abținut de la comentarii asupra acestui subiect și de abia acum, după 18 ani, a rupt tăcerea în exclusivitate pentru Click!, dezvăluind că el a dat numele trupei, dar și motivele destrămării trupei. 

Duminică în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D, Tavi Colen face și el dezvăluiri pe marginea acestui subiect spinos. Cu o săptămână în urmă, și Alin Oprea a fost invitatul lui Denise Rifai, la aceeași emisiune.

 „ A fost validarea mea ca artist. Eu am dat numele formației Talisman pentru că ideea a fost a mea… este și un nume care înseamnă foarte mult noroc”, a fost o parte din răspunsul oferit de Tavi, în ediția de duminică a emisiunii moderate de Denise Rifai, în momentul în care acestuia i-a fost adresată o întrebare referitoare la perioada de glorie a formației Talisman.

Tavi Colen este logodit și are un fiu 

În ediția de duminică a emisiunii de la Kanal D, telespectatorii vor mai afla și alte lucruri inedite despre viața lui Tavi Colen din lumina reflectoarelor, dar și despre cea din spatele scenei. 

Tavi Colen va dezvăluit în ce măsură îl mai influențează trecutul, care sunt acum cele mai mari provocări pentru el și ce își dorește de la viitor. Tavi Colen este logodit și are un fiu. 

A fost trupa Talisman vârful carierei dvs.?”, „Ați rămas fără acoperiș deasupra capului după plecarea din Talisman?”, „Cât de greu v-a fost să îl uitați pe Alin Oprea?”, „Reușiți să țineți pasul cu vremurile?”, „ Mai sunt femeile marele dvs. viciu?”, „ Stați pe mai mult de 1 milion de Euro?”, au fost doar câteva dintre întrebările adresate artistului Tavi Colen la “40 de intrebari cu Denise Rifai”, emisiune ce va fi difuzată duminica aceasta, imediat după reality show-ul “Insula de 1 milion”, la Kanal D.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
banner bianca dragusanu png
image png
netflix pixabay jpg
bianca dragusanu dan capatos colaj instagram jpg
dani otil
nicu paleru jpeg
netflix pixabay png
andreea mantea
image
actualitate.net
image
actualitate.net