Adina Buzatu, primele dezvăluiri despre un nou iubit la 24 de ani de la divorțul de tatăl fiicei sale! „Vrei să vină Prințul pe cal alb”

2 octombrie 2024 12:32   PrimeTime

Adina Buzatu a vorbit despre viața ei după divorțul de tatăl fiicei sale, Sarah. Stilista a fost invitata podcastului „Super Oameni”, moderat de Alexandru Constantin, unde și-a deschis sufletul. 

Este Adina Buzatu o femeie singură?!

Adina Buzatu (47 de ani) are bărbații la picioare. Îi îmbracă exemplar și toți apelează la sfaturile ei avizate în materie de vestimentație. 

Frumoasa stilista vorbește, însă, rareori despre viața sa personală. Prezentă în podcastul „Super Oameni” moderat de Alexandru Constatin, stilista a făcut primele dezvăluiri despre cum ar trebui să arate noul iubit, la 24 de ani de la divorțul de tatăl fiicei sale, Sarah.

De altfel, de la divorț, Adina Buzatu nu s-a afișat niciodată în public cu vreo nouă relație. 

„Eu sunt foarte bine întotdeauna, pentru că sunt o persoană echilibrată și chiar dacă sunt singură sau sunt într-o relație, eu sunt ok. Cred că un om care vine lângă tine nu trebuie să-ți aducă un echilibru sau un plus, cred că omul care vine lângă tine trebuie doar să completeze o stare bună pe care tu deja o ai, să se atașeze acestei stări și împreună să puteți construi.

Oamenii așteaptă: <<Vreau să vină prințul pe cal alb să mă salveze, vreau să vină prințesa care îmi schimbă viața>>. Nu trebuie să fim diferiți într-o relație sau atunci când suntem singuri”, i s-a confesat Adina Buzatu lui Alexandru Constantin. 

Adina Buzatu s-a luptat cu kilogramele în plus! „Mama era rubensiană, taică-miu era suplu”

Adina Buzatu a vorbit, în același podcast, și despre lupta asiduă pe care a dus-o cu kilogramele în plus, toată viața ei. A apelat chiar și la serviciile unui psiholog, la un moment dat. 

Stilista a reușit, însă, să-și găsească în ultima perioadă un echilibru și a adoptat un stil de viață cât se poate de sănătos.

„Am să vă spun un secret. Toată viața făceam sport, mâncam bine, slăbeam, apoi mă apuca o stare de doream parcă să mă îngraș. Era peste puterea mea. Mă apuca noaptea foamea. Mâncam dulce și reveneam la o greutate mai mare, apoi iarăși luptam să slăbesc. 

Într-o transă cu psiholoaga mi-am dat seama că eu îmi doream să fiu ca mama. Mama era rubensiană, taică-miu era suplu. Mama îmi spunea: <<Tu ești ca taică-tu, ești slabă>>. Ea-mi zicea cu dragoste, dar copiii înțeleg cu totul altceva. Eu ziceam că ar trebui să fiu mai rotundă, ca mama.

Toată viața am oscilat până în momentul în care am realizat și am lucrat pe tema asta și n-am mai avut oscilații. Sunt mai suplă, dar greutatea o am practic aceeași, doar că s-a așezat altfel totul pe mine.

 Nu mai e lupta organismului de a depune doar pentru că își dorește să intre într-un standard pe care copilul din mine și-l imaginase atunci. E o chestiune care te șochează. 

Mama mă iubește, mă adoră, și eu pe ea. Taică-miu și el mă iubea. Am trăit într-o familie frumoasă“, a declarat Adina Buzatu, în cadrul podcastului lui Alexandru Constantin. 

Adina Buzatu este antreprenoare, stilist și influencer în domeniul modei și al frumuseții. Este fondatoarea unui brand de succes de haine și accesorii. 

Adina Buzatu a fost căsătorită cu omul de afaceri Cenap Arzan, cu care are o fiică în vârstă de 27 de ani acum, Sara. Stilista nu s-a mai căsătorit după divorțul de omul de afaceri turc și nici nu și-a mai oficializat de atunci vreo relație amoroasă.

Mai multe