Adina Buzatu, dezvăluiri surprinzătoare despre trecutul ei. Cu ce se ocupa la vârsta de 18 ani: „Conjunctura m-a ajutat”

Adina Buzatu a intrat în lumea modei pe când avea doar 21 de ani și a devenit una dintre cele mai apreciate stiliste din România. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu că vedeta muncește de la vârsta de 14 ani. În urmă cu ceva timp, în cadrul unei emisiuni TV, aceasta a dezvăluit cu ce s-a ocupat la acea vreme.

Adina Buzatu, dezvăluiri mai puțini știute
Adina Buzatu, dezvăluiri mai puțini știute

Adina Buzatu a vândut fier vechi la vârsta de 18 ani

Adina Buzatu a făcut o serie de dezvăluiri în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Stilista a vorbit despre cum și-a câștigat existența la vârsta de 18 ani. Prima sa afacere a fost  în domeniul fierului vechi, spunea ea, și a obținut câștiguri destul de mari, dar a acumulat și experiență în afaceri. Mai mult, designerul vestimentar a mărturisit și cine a ajutat-o.

„Nu am făcut milioane, am făcut bani, dar nu milioane. La vremea respectivă, 1 milion de euro era o sumă… nici nu te puteai gândi că poți să-i numeri, dar am câștigat OK. Exportam din portul Constanța și o firmă mare, ca exportator de fier vechi. Conjunctura m-a ajutat, iar tatăl Sarei (n.r. – fiica ei) avea relații externe, apropo de acest domeniu, eu aveam relațiile interne. Ni s-a potrivit să facem acest business, business pe care eu l-am început”, a declarat Adina Buzatu cu ceva timp în urmă, în emisiunea lui Denise Rifai, difuzată la Kanal D.

La 14 ani spăla parbrize

De asemenea, vedeta a vorbit și despre cum a câștigat primii bani la 14 ani. La acea vreme, Adina Buzatu spăla parbrize și nu se sfiește să recunoască acest lucru.

„Câștigam 2.000 de lei pe zi. Îmi amintesc exact chestia asta, pentru că îi număram des și ziua de muncă era de două ore. Erau foarte mulți bani în perioada respectivă. Eram primele în București, se stătea la coadă, la intersecția respectivă. Intersecția unde spălam parbrize nu era doar colțul străzii unde m-am născut, în centru, era și colțul cu școala generală pe care am terminat-o. Mă cunoșteau profesorii și toată lumea.

 Nu era o obișnuință atunci, în general, pentru copii să lucreze. Copiii așteptau să primească de la părinți. Mă întreba tata: Tată, ce nu ți-am dat? Hai să-ți luăm! Nu-mi luase o pereche de jeans mulați, nu pentru că nu și-ar fi dorit să-i cumpere sau să-mi ofere banii respectivi, dar considera că sunt pentru alt gen de fete, genul acela de model.

Atunci, nu mi-a luat, dar văzând ce am ajuns să fac, mi-a zis: Nu a fost nevoie. I-am explicat că vreau să câștig, pentru că îmi place să muncesc, pentru că îmi place să fiu independentă și îmi dă o satisfacție extraordinară, ceea ce l-a convins”, a mai mărturisit Adina Buzatu în emisiune.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net