Adina Buzatu a izbucnit in plâns! Ce lovitură a putut să primească după scandalul cu Lino Golden ? A pus-o la pământ!

Ultima actualizare:

Adina Buzatu a avut enorm de suferit de pe urma scandalului, recent, avut cu cântărețul Lino Golden, atunci când stilista a fost acuzată că vinde haine contrafăcute, din China. Stilista a izbucnit în plâns, în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D. 

Adina Buzatu (46 de ani) a fost afectată enorm după și în timpul scandalului cu cântărețul Lino Golden. Solistul a dat de pământ cu reputația cunoscutei stiliste, după ce acesta l-a catalogat drept prost îmbrăcat la emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV. 

Lino Golden a afirmat că Adina Buzatu „are tot capul operat” și că ar vinde haine contrafăcute din China. 

Invitată în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D, Adina Buzatu a izbucnit în plâns când a trebuit să lămurească scandalul, care a dus la îmbolnăvirea gravă a tatălui ei. 

Adina Buzatu: “Tatăl meu s-a îmbolnăvit! Cum să vând eu haine contrafăcute din China?”

Niciodată. Nu aș avea ce să contrafac. La momentul respectiv nu aveam niciun import extracomunitar. Nimic, nicio hârtie nu venea importată extracomunitar. Aveam toate importurile intracomunitare și nici nu cumpăram de la alte firma la nivel național. Acele branduri au reacționat atunci și au explicat colaborarea noastră.

Am demonstrat atunci. Am avut un avantaj extraordinar: o comunitate de clienți, mi-au crescut vânzările cu 20% pentru că am avut oameni extraordinari alături. Eu mă luptam cu niște minciuni groaznice. Tatăl meu a suferit atunci enorm și s-a îmbolnăvit”, a declarat Adina Buzatu, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

Lino Golden, derapaj grav la adresa Adinei Buzatu: „Are tot capul operat și 75 de de ani!”

Adina Buzatu l-a caracterizat pe Lino Golden ca fiind „cel mai prost îmbrăcat om din România”, în cadrul emisiunii „La Măruță”, de la Pro TV. 

Lino Golden a reacționat cât se poarte de dur, după ce a auzit de la un prieten cum a fost catalogat de stilistă. 

Tânărul a izbucnit atunci pe rețelele de socializare și i-a adresat cuvinte cât se poate de triviale și jignitoare cunoscutei stiliste.

Să-i zici Adinei Buzatu că are tot capul operat și să recunoască că are 75 de ani și că își cumpără costumele din China și le vinde aici la români.

Doamna Adina, singura oară când am fost cel mai prost îmbrăcat a fost când am venit să mă îmbrăcați dvs. O zi sexy vă urez!”, a fost mesajul lui Lino, către cunoscuta stilistă, postat la acel moment pe rețelele de socializare.

Adina Buzatu ne-a oferit o replică în scandalul cu Lino Golden.

Nu am avut absolut nimic cu Lino. El a fost obraznic! E alegerea fiecărui om. Comportamentul e dat de cum ești tu ca persoană, de ce ai primit acasă de educație ș.a.m.d.

Fiecare om este liber să se poarte cum își dorește el. Eu nu a avut nimic și nu am absolut cu nimeni nimic!”, a declarat Adina Buzatu, pentru Click!

Adina Buzatu, în vârstă de 46 de ani, și-a început cariera în domeniul modei atunci când avea doar 21 de ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net