Adina Buzatu, replică dură pentru Oana Roman în scandalul comemorării lui Stephan Pelger: „Cântărim iubirea ca la piață?”

Ultima actualizare:

Stilista Adina Buzatu le-a dat o replică pe măsură celor care au acuzat-o că ar fi uitat de comemorarea bunului prieten Stephan Pelger. Oana Roman a fost cea care le-a adresat cuvinte grele așa-zișilor „prieteni” ai regretatului designer, care nu au venit să-i aducă acestuia o floare la comemorarea de joi, 15 iunie 2023, de la Cimitirul Evanghelic.

Adina Buzatu, replică dură pentru Oana Roman
Adina Buzatu, replică dură pentru Oana Roman

S-au încins spiritele la maxim după comemorarea regretatului Stephan Pelger. Prezentă, joi 15 iunie, la ceremonia funerară de la Cimitrul Evaghengelic, Oana Roman s-a întors acasă cu nu gust amar și le-a adresat cuvinte grele pe rețelele de socializare așa-zișilor „prieteni”, care au uitat să treacă pe la cimitir, să-i aducă un ultim omagiu designerului, din diverse motive.

Stilista Adina Buzatu, care nu s-a numărat printre cei prezenți la comemorarea lui Stephan Pelger, a recționat dur la cuvintele acuzatoare ale fiicei lui Petre Roman, de pe pagina ei de socializare.

Adina Buzatu: „După moartea lui Pelger, s-a activat brusc corul îngrijoraților de serviciu”

După tragedia prietenului Steph s-a activat brusc un cor al îngrijoraților de serviciu. Era inevitabil. Mereu se întâmplă așa. Oamenii ăștia vin să reproșeze celor apropiați că n-au făcut destul pentru a evita deznodământul groaznic. Într-un moment dificil, dureros, de reculegere, te trezești cu această armată de sectoriști ai moralității, de milițieni ai idealurilor înalte și nobile.

«S-a făcut destul de către cei apropiați?», «Nu s-a făcut destul? Nu s-a procedat corect, optim?» Oameni buni, întotdeauna în astfel de momente, un om normal alcătuit sufletește va fi bântuit de regrete că poate nu a făcut destul. În viață suntem etern măcinați de aceste îndoieli. «Am făcut tot ce se putea pentru copilul meu, pentru tatăl meu, pentru mine, pentru fratele sau prietenul meu?»

Cu atât mai intens în astfel de situații. Dar de aici până la a strica liniștea gravă și solemnitatea care trebuie să însoțească firesc o astfel de trecere dureroasă este cale lungă. Nu putem cântări cantitatea de afecțiune, grijă omenească sau pioșenie așa cum cântărim un kil de brânză la piață", a scris Adina Buzatu pe o rețea de socializare.

„O să-l rog pe dragul meu Steph, și pe Dumnezeu, să mă ierte!”

„În fața acestor acuze am avut pornirea furioasă de le explica și prezenta oamenilor lucrurile pe care am încercat să le fac, după puterile mele, pentru prietenul meu. Apoi am realizat că tocmai procedând astfel aș intra în jocul ăsta meschin. «Ce fac eu aici?», mi-am zis. Fac o panoplie a iubirii - multă, puțină, foarte multă, câtă am avut eu! - pe care am încercat să o ofer unui prieten?

Îmi etalez «performanțele»de grijă, afecțiune, omenie așa cum îți prezinți bijuteriile, rochiile sau mașinile?! Nu o să fac asta. O să-l rog pe dragul meu Steph, și pe Dumnezeu, să mă ierte dacă puteam face mai mult și nu am știut cum. Dumnezeu să-l odihnească!

Acum sunt la un târg de modă la Florența, un eveniment programat de două ori pe an. Datoria pe care o am față de angajații mei, de familie și față de mulți alții mă face să nu pot lipsi de la acest târg unde am avut zeci de întâlniri de afaceri bătute în cuie de luni de zile. De asta nu am putut lua parte la funerariile prietenului meu!”, a mai scris stilista, în replică, pe contul ei de Instagram, sub fotografia cu regretatul designer.

Oana Roman: „Oportuniști! Niciunul nu a venit să aducă o floare”

Oana Roman a postat joi 15 iunie, imediat după slujba de comemorare a lui Stephan Pelger, de la Cimitrul Evanghelic, un mesaj în care i-a făcut cu ou și cu oțet pe falșii prieteni ai designerului, care nu și-au făcut timp să vină să-l comemoreze.

Ca de obicei, din păcate, am avut dreptate. Știți când v-am spus eu că toți ăștia care s-au trezit să povestească, să comenteze și să își dea cu părerea despre Stephan, dându-se prieteni cu el și apărând pe la televiziuni și dând interviuri, ei bine, dragii mei, niciunul nu a fost astăzi prezent. Niciunul nu a venit astăzi să aducă o floare și să-și ia rămas bun de la Stephan.

Nu știu dacă unii dintre ei sunt plecați, dar n-au venit și mă bucur că așa a fost. Au fost prietenii lui, cei cu care a copilărit, cei cu care a trăit când a fost adult, oamenii care au ținut la el, oamenii care l-au iubit, nu oportuniștii care au făcut audiență pe spatele lui”, a postat Oana, supărată, un InstaStory, după comemorarea designerului.

Printre designerii și stiliștii care nu și-au făcut apariția, joi 15 iunie 2023, la comemorarea lui Stefan Pelger, din diverse motive, s-au numărat Cătălin Botezatu, Adina Buzatu, Alin Gălățescu și chiar Catinca, sora Oanei Roman.

Contactat de Click! chiar în ziua comemorării, Cătălin Botezatu și-a exprimat regretul că nu este în București ca să participe și el la slujbă.

Sunt plecat, îmi pare rău!", s-a scuzat designerul.

La rândul ei, Adina Buzatu ne-a spus că s-a văzut nevoită să plece din țară, chiar în aceste zile.

Sunt la târg la Pitti Uomo și nu aveam cum să lipsesc. Aveam întâlniri stabilite de luni de zile”, a declarat atunci stilista, pentru Click!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net