Oana Roman dă de pământ cu cei care l-au uitat pe Stephan Pelger! „Oportuniști! Și-au făcut reclamă pe spatele lui!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Oana Roman e foc și pară după comemorarea bunului ei prieten, Stephan Pelger! I-a făcut cu ou și cu oțet pe așa-zișii „prieteni” ai regretatului designer. Fiica lui Petre Roman le-a adresat cuvinte grele celor care nu au venit joi, 15 iunie, să-și ia „rămas bun” de la acesta.

Joi,15 iunie, prietenii, familia și apropiații au venit să-și ia „rămas bun” de la cel care a fost Stephan Pelger. Familia și Ileana Badiu i-au organizat regretatului designer o slujbă de comemorare la Cimitirul Evanghelic din Capitală.

Printre cei care au venit să-și ia „adio” de la urna cu cenușa designerului s-a numărat și buna lui prietenă, Oana Roman, care nu a putut, însă, să nu observe lipsa din peisajul funerar a unora dintre așa-zișii „prieteni" apropiați ai designerului.

După comemorare, Oana a mers, împreună cu rudele defunctului și cu prietenii prezenți la cimitir joi dimineață, la un local preferat al acestuia, unde au închinat un ultim pahar în memoria celui care a fost Stephan Pelger.

Ajunsă acasă, fiica lui Petre Roman a răbufnit pe rețelele de socializare și le-a adresat cuvinte grele așa-zișilor „prieteni" ai designerului, care l-au uitat chiar în ziua comemorării lui.

Oana Roman: „Niciunul nu a venit să aducă o floare și să-și ia rămas bun de la Stephan”

Ca de obicei, din păcate, am avut dreptate. Știți când v-am spus eu că toți ăștia care s-au trezit să povestească, să comenteze și să își dea cu părerea despre Stephan, dându-se prieteni cu el și apărând pe la televiziuni și dând interviuri, ei bine, dragii mei, niciunul nu a fost astăzi prezent. Niciunul nu a venit astăzi să aducă o floare și să-și ia rămas bun de la Stephan.

Nu știu dacă unii dintre ei sunt plecați, dar n-au venit și mă bucur că așa a fost. Au fost prietenii lui, cei cu care a copilărit, cei cu care a trăit când a fost adult, oamenii care au ținut la el, oamenii care l-au iubit, nu oportuniștii care au făcut audiență pe spatele lui”, a spus Oana, supărată, într-un InstaStory.

Cătălin Botezatu și Adina Buzatu au lipsit de  la comemorare. Ce scuze au invocat?

Printre designerii și stiliștii care nu și-au făcut apariția la comemorarea lui Stefan Pelger, din diverse motive, s -au numărat Cătălin Botezatu, Adina Buzatu, Alin Gălățescu și chiar Catinca, sora Oanei Roman.

Contactat de Click! chiar în ziua comemorării, Cătălin Botezatu și-a exprimat regretul că nu este în București ca să participe și el la slujbă.

„Sunt plecat, îmi pare rău!", s-a scuzat designerul.

La rândul ei, Adina Buzatu ne-a spus că s-a văzut nevoită să plece din țară, chiar în aceste zile.

Sunt la târg la Pitti Uomo și nu aveam cum să lipsesc. Aveam întâlniri stabilite de luni de zile”, a declarat stilista, pentru ClicK!

Marius Elisei a ignorat-o pe Oana Roman la 9 ani de la nunta lor Sursa: Instagram
Marius Elisei a ignorat-o pe Oana Roman la 9 ani de la nunta lor Sursa: Instagram

Oana Roman, tristă la aniversarea a 9 ani de la nuntă! „Cu fostul soț nu m-am văzut”

O coincidență nefastă a făcut ca exact în ziua în care Oana a participat la comemorarea bunului ei prieten, Stephan Pelger, să se implinească 9 ani de la nunta ei cu Marius Elisei, dar și 9 ani de la botezul fiicei sale, Isabela.

Oana Roman a mai primit o lovitură și din partea fostului ei soț, Marius Elisei.

Fiica lui Petre Roman a fost total dezamagită de către fostul ei partener de viață, care nu a binevoit să o sune sau măcar să-i transmită un mesaj ,în această zi importantă.

Acum fix 9 ani a fost o zi foarte ferci în viața mea. A fost ziua în care m-a căsătorit și am botezat-o pe Isa. Azi, la 9 ani de la acel eveniment frumos, e o zi în care cu fostul meu soț nu am schimbat nici un cuvânt și nici măcar nu ne-am văzut! E greu, și asta e greu”, a mai precizat Oana, într-un InstaStory, făcut pe contul ei de socializare.

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat la notar pe 15 februarie 2021. După două luni, cei doi s-au împăcat, însă despărțirea s-a produs, din nou, în luna martie, când Marius a părăsit definitv vila din Tunari.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
adela popescu colaj instagram jpg
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
banner claudia patrascanu png
cub gabi badalau claudia patrascanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net