Vedetele din România, primele explicații după moartea lui Stephan Pelger: „Îmi tremură mâinile, aveam un feeling, aveam această discuție cu el...”

Ultima actualizare:

Mai multe vedete din showbiz-ul românesc sunt în stare de șoc după ce au aflat de moartea unuia dintre cei mai talentați și cunoscuți designeri din România, Stephan Pelger. Acesta a fost găsit fără viață, de către un vecin, joi, 8 iunie. Potrivit primelor informații, creatorul de modă s-ar fi spânzurat. Avea doar 43 de ani.

Vedetele din România, în stare de șoc după moartea lui Pelger
Vedetele din România, în stare de șoc după moartea lui Pelger

Vestea că celebrul creator de modă Stephen Pelger și-a pus capăt zilelor a luat cu asalt showbiz-ul românesc. Cunoscut pentru creațiile sale inedite, el a fost găsit fără suflare, marți, 8 iunie, în atelierul său din Sectorul 2, București.

Descoperirea a fost făcută de către un vecin al designerului. Printre vedetele care sunt în stare de șoc după aflarea vești și care abia își găsesc cuvintele, se numără Cătălin Botezatu, Ovidiu Buta, Dana Săvuică, Iuliana Marciuc și Adina Buzatu. Primele reacții ale acestora:

Primele reacții ale vedetelor după moartea lui Stephen Pelger

„Nu-mi vine să cred. Nu știu de ce ar fi putut să facă asta. În urmă cu două sau trei săptămâni era foarte happy. A mers la doctor pentru un implant de păr. Voia să arate foarte bine. Chiar nu înțeleg ce l-a determinat să facă această nebunie. El nu era un tip depresiv.

Avea momente, dar nu atât de grave încât să facă astfel de lucruri. Mergea deseori la familia lui din străinătate, acolo își încărca bateriile. Chiar nu știu ce s-a întâmplat. Nu-mi dau seama. Eu nu sunt adeptul acestui gest", a declarat Cătălin Botezatu, într-o intervenție la Antena 3 CNN.

Dana Săvuică: „Eu știam că totul era okay”

Sunt șocată, n-am cuvinte. Eram prieteni. Eu știam că totul era okay. Recent am fost în Bali și am purtat o rochie din colecția lui și l-am tăguit, iar el mi i-a trimis inimioare. Mi-a dat o rochie și la Concertul ABBA, de anul trecut, de la Londra.  

Ne vizitam, eram prieteni. Nu foarte apropiați, nu mergem la petreceri împreună, dar mergeam la el și îmi alegeam haine. E clar că s-a întâmplat ceva, să așteptăm să vedem ce spun medicii legiști. Eu nu cred că s-ar fi sinucis, nu cred asta.  

Era plin de viață, avea o efervescență artistică și umană… Și, în general, nu-mi place să fac speculații. Îmi închipui ce este acum în sufletul mamei lui, el o iubea enorm, era extrem de atașat de ea, n-avea cum să se sinucidă, pentru că el trăia și pentru mama lui, care are nevoi speciale și avea grijă de ea, nu știu ce s-a întâmplat. Îmi pare rău că acum sunt în Grecia, lucrez, mă întorc de-abia marțea viitoare, aș fi vrut să fiu alături de familia lui”, a declarat Dana Săvuică, pentru Playtech.ro.

Iuliana Marciuc: „Cât de mică este distanță între a fi și a nu fi”

„Doamne, Dumnezeule! Cât de mică este distanță între a fi și a nu fi, între a fi fericit și împlinit și a fi singur și neînțeles! Depresia ucide și de aceea trebuie să fim atenți la oamenii din jurul nostru.

Aseară la VIVA am purtat creația lui și l-am etichetat, dar nu este una recentă și nu l-am m-ai văzut de ceva timp…Regret nespus…un om atât de talentat, un suflet atât de sensibil…nerecunoașterea valorii lui…promovarea non-valorii…câtă suferință ascunde gestul lui! Să te ierte Dumnezeu, om bun!”, a scris Iuliana MArciuc pe pagina sa personală de Facebook.

Adina Buzatu: „Îmi tremură mâinile, aveam un feeling”

„Acum câteva zile (nr. au vorbit). Era ok, el are ok, întotdeauna spune că va face, aveam niște discuții apropo de conduită cu lucruri de care el abuza și eu mereu eram împotrivă, era o situație. Normal, ca orice om cu oarecare dependență, evita niște discuții, nici nu pot sa vorbesc, sunt șocată.

Știu asta (nr. că lua 40 de pastile într-o zi). La un moment a luptat cu ajutorul unor medici și încerca, lupta cu toată puterea lui, din păcate, nici nu știu, nici nu știu cum s-a întâmplat și ce s-a întâmplat, m-ați anunțat voi, eram la volan. Efectiv, îmi tremură mâinile și nici nu știu ce s-a întâmplat. Îmi tremură mâinile, aveam un feeling, aveam această discuție cu el, că trebuie să facă ceva, să-și găsească puterea. Nu este despre ce zici, e despre tine ca om, despre ce simți.

Nu, nu (nr. nu a observat nicio diferență în comportamentul lui). Măi, nu, nu. Niciun caz nu am simțit asta. Cu mine, el mereu încerca să găsească partea aia pozitivă, asta am încercat mereu din discuțiile cu el să-l scot. Aveam foarte multe conversații pe teme și îi spuneam mereu că e talentat, că poate să facă 1000 de lucruri, trebuia să se motiveze și să facă 1000 de lucruri.

Îți dai seama că starea lui și dependențele duc întotdeauana la alte probleme. Nu i-a fost nici lui ușor, moartea tatălui, mama sa care este într-un azil de oameni vârstnici. Nu este ușor pentru nimeni. El încerca să lupte, dar nu mai avea pe nimeni, nicio rudă, nu avea pe nimeni. El prieteni avea, nu neapărat singurătatea dar erau niște trăiri interioare care veneau din copilăria lui, din toate traumele pe care le-a trăit. Era în țară, nu mai știu. Eu nu mai pot, a spus Adina Buzatu la Antena Stars.

Stephan Pelger suferea de insomnii și depresie 

De asemenea, și alți colegi de breaslă și prieteni ai creatorului de modă sunt îndurerați de vestea decesului acestuia. La începutul anului 2023, Stephan Pelger a vorbit deschis despre mai multe probleme cu care se confrunta. Designerul suferea de insomnii, administrându-și și câte 40 de pastile pe zi din această cauză, depresie, și întâmpina dificultăți și în ceea ce privește consumul de substanțe interzise.

Acestea au apărut după ce a fost victima unui jaf la Cannes, în anul 2018. La acea vreme, a relatat evenimentul pe rețelele sociale, iar această experiență traumatizantă a avut un impact semnificativ asupra sănătății sale mentale. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net