Razvan Ciobanu ar fi împlinit astăzi 47 de ani. Dezvăluiri despre viața celebrului designer

În urmă cu patru ani, pe 29 aprilie, celebrul creator de modă Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața într-un accident de mașină. Designerul avea 43 de ani, se afla în mașina personală, în zona localității Săcele și de îndrepta spre Năvodari. A pierdut controlul mașinii și s-a izbit de un copac. Localnicii au sunat la 112 să anunțe teribilul accident, dar nu înainte de a fura tot ce se putea din autovehiculul acestuia.

La scurt timp după tragedie, au apărut și zvonuri cu privire la moartea designerului. Prima variantă, despre care s-a vorbit multă vreme, a fost cea a sinuciderii. Însă, polițiștii au negat această variantă, cauza decesului fiind„s-a produs prin anemie acută, urmare a unui politraumatism cu ruptură de aortă cu hemoragie internă, ce a mai asociat ruptură pulmonară, hepatică şi de coloană toracală.”

Citește și: Tatăl lui Răzvan Ciobanu a murit. Chinurile prin care a trecut

Cele mai frumoase momente cu Răzvan Ciobanu

Aflat la lansarea colecției toamnă-iarnă 2022 a unui cunoscut brand de haine, Alin Gălățescu a vorbit despre evenimentul pe care îl organizează an de an, gala Avanpremiere, unde se oferă premiul Răzvan Ciobanu.

„Mi se pare firesc (n.r. să îi ducă memoria mai departe), a fost o emblemă pentru moda românească și un bun prieten, îl știu de la 16 ani”.

În plus, Alin Gălățescu a mai spus despre Răzvan Ciobanu că știa să pună în scenă show-uri spectaculoase.

„Au fost multe momente frumoase. În primul rând, am ținut cel mai mult la show-urile pe care le făcea. Dacă cineva a știut să facă show-uri în țara aceasta…eu, că asta fac, Cătălin Botezatu, pentru că este chiar pasionat de treaba aceasta, și Răzvan Ciobanu. Avea niște show-uri fabuloase. Țin minte un show la Sala Sporturilor din Floreasca, a fost fantastic. La show-urile de la Iași avea colecții-revoluție, o colecție punk năucitoare, o colecție dark, cu niște pantofi cu un toc atât de mare încât se transformau în pantofi balerină. La un moment dat, el organiza niște serate în care își prezenta viziunea asupra parfumurilor și a diferitelor item-uri ale sezoanelor respective”., a mai spus Gălățescu.

De altfel, și Maurice Munteanu și-a amintit, pentru Click!, despre momentele frumoase cu Răzvan Ciobanu

„Nu l-am mai visat pe Răzvan dar ne-am adus aminte recent, eu și o prietenă, acum câteva zile, de o petrecere care a avut loc acum douăzeci și ceva de ani, unde s-au întâmplat foarte multe chestii amuzante.

În seara respectivă, Răzvan făcea parte din invitați, așa că am rememorat câteva momente funny pe care nu puteam să le uitam! Sper să fie bine acolo unde este! Răzvan era un spirit viu, era un tip extrem de creativ care din păcate nu a reușit să pună frână emoționalului și emoționalul a reușit să îl dea peste cap”, a declarat Maurice Munteanu pentru Click!, în urmă cu ceva timp. Puteți citi articolul integral aici.

Anul acesta se împlinesc 4 ani de la moartea creatorului de modă, Răzvan Ciobanu

Răzvan Ciobanu a murit în urmă cu patru ani, dar durerea pierderii sale este încă nealinată pentru cei care l-au cunoscut.

Celebrul creator de modă și-a pierdut viața în urma unui accident tragic de mașină. Oamenii legii au spus la acea vreme că din dovezile de la fața locului a rezultat că designerul avea o viteză foarte mare, iar mașina pe care o conducea a mers în afara carosabilului aproape un kilometru, după care a reintrat pe stradă și s-a oprit într-un copac.

Această tragedie a avut loc după ce mașina a intrat în contact cu o porțiune de asfalt mai ridicată decât acostamentul. Impactul a fost atât de puternic încât imaginile de la fața locului arătau că patru copaci au fost doborâți la pământ.

Răzvan Ciobanu nu purta centura de siguranță și a fost aruncat din mașină, cel mai probabil pe geamul din dreapta.

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net