Maurice Munteanu, dezvăluiri la trei ani de la moartea lui Răzvan Ciobanu

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Au trecut mai bine de trei ani de la moartea subită a lui Răzvan Ciobanu, însă, chiar și așa, prietenii care l-au iubit nu l-au uitat! Maurice Munteanu, unul dintre apropiații regretatului designer de modă, ne-a mărturisit cât de dor îi este de petrecerile împreună cu fostul lui coleg de la „Bravo, ai Stil”.

Amintirile nu se șterg niciodată din sufletele celor care l-au iubit pe Răzvan Ciobanu!

Creatorul de modă a lăsat în urma lui doar amintiri frumoase pentru persoanele care l-au cunoscut și l-au iubit.

Citește și: Andreea Răducan, omagiu pentru Răzvan Ciobanu. Apariția fantastică la un event

„Nu l-am mai visat pe Răzvan dar ne-am adus aminte recent, eu și o prietenă, acum câteva zile, de o petrecere care a avut loc acum douăzeci și ceva de ani, unde s-au întâmplat foarte multe chestii amuzante.

În seara respectivă, Răzvan făcea parte din invitați, așa că am rememorat câteva momente funny pe care nu puteam să le uitam! Sper să fie bine acolo unde este! Răzvan era un spirit viu, era un tip extrem de creativ care din păcate nu a reușit să pună frână emoționalului și emoționalul a reușit să îl dea peste cap”, a declarat Maurice Munteanu pentru Click!.

Elena, mama creatorului de modă, marcată de dispariția prematură a fiului ei, a rămas văduvă la trei ani de la moartea acestuia. „Momentan este foarte greu. Trec printr-o perioada fără cuvinte. Cum pot să mă simt după ce am pierdut băiatul și acum soțul? Este o perioadă foarte dificilă pentru mine”, ne-a declarat, recent, Elena Ciobanu, mama regretatului designer.

Iată și: Versuri emoționante pe crucea lui Răzvan Ciobanu. Monumentul a fost ridicat la locul accidentului

Răzvan Ciobanu a murit în urma unui tragic accident de mașină, în timp ce se întorcea de la mare, pe 29 aprilie 2019, la intrarea în localitatea Săcele, județul Constanța.

Citește și: Dosarul în care se ancheta moartea lui Răzvan Ciobanu a fost clasat

Pe crucea lui Răzvan Ciobanu au fost scrise câteva versuri emoționante

La locul producerii coliziunii devastatoare care a curmat viața lui Răzvan a fost ridicată o cruce de marmură, pe care localnicii, impresionați de destinul tragic al creatorului de modă, au scris câteva versuri.

„Îmi vine să desfac aerul/ Să rup munții/ Să unesc oceanele/ Să calc în picioare/ Toate barierele lumii/ Să-mi fac cărare/ Până la ceruri/ Până dincolo de ele/ Să strig să nu plec”. Versurile sunt scrise de cantautorul Nicu Alifantis și fac parte din poezia intitulată „Gând", publicată în volumul „Scrisori nedesfăcute” (1997).

Conform informațiilor publice de la acel moment, Răzvan Ciobanu a suferit un accident vascular cerebral în timp ce conducea, iar la ora producerii impactului, designerul ar fi fost deja decedat.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net