Andreea Răducan, omagiu pentru Răzvan Ciobanu. Apariția fantastică la un event

Printre vedetele care au pășit pe covorul roșu în cadrul evenimentului anual organizat de revista Viva! s-a numărat și gimnasta Andreea Răducan, care s-a prezentat într-o ținută „cu poveste”. Iată ce legătură are cu Răzvan Ciobanu!

În seara de gala de joi seară, 2 iunie, Andreea Răducan, gimnastă, jurnalistă și comentator sportiv, a ținut să îl omagieze pe regretatul designer Răzvan Ciobanu prin intermediul ținutei alese.

Citește și: Vedetele au făcut parada modei la petrecerea anului! Cele mai electrizante ținute

Andreea Răducan, omagiu pentru Răzvan Ciobanu

Andreea a purtat o rochie ce se află sub semnătura îndrăgitului creator de modă, care a plecat prea devreme dintre noi, în urma unui accident rutier. 

Cei doi se cunoșteau, având o relație destul de apropiată pe vremea când Răzvan Ciobanu se afla încă în viață, iar gimnasta era și este în continuare, se pare, o admiratoare a creațiilor sale. Astfel, aceasta deține în garderoba sa mai multe articole vestimentare gândite de regretatul creator de modă.

Citește și: Andreea Răducan, amănunte în exclusivitate despre cea de-a doua sarcină. Cum se simte, când va naște, ce spune fetița ei

Rochia aleasă pentru petrecerea Viva! a fost una lejeră, de vară, dar cu un print îndrăzneț, care amintește de modele propuse de celebra casă de modă Versace. Realizată din mai multe culori vibrante, ținuta s-a încadrat perfect în tema petrecerii, care fost în această ediție „Colors în your eyes”.

Andreea Răducan a accesorizat întreg outfit-ul cu o pereche de pantofi cu toc de culoare galbenă, nuanță care se regăsea și în paleta de culori a rochiei, și un clutch vernil.

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident de mașină

Amintim că designer-ul vestimentar Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața în 2019, într-un accident rutier, aflându-se atunci la volanul unui autoturism care a ieșit de pe banda de mers și a lovit mai mulți copaci. Acesta se întorcea de la o petrecere de pe litoral. 

Răzvan Ciobanu a devenit cunoscut prin prisma talentului său în domeniul vestimentar, dar și pentru personalitatea sa debordantă, îndrăgită de cei din jurul său. Cel mai recent proiect TV la care Răzvan a participat înainte de a se stinge din viață a fost emisiunea „Bravo, ai stil!”, unde acesta avea rolul de jurat. Telespectatorii au apreciat simțul său al umorului, multe dintre comentariile sale de atunci făcând deliciul publicului.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net