Adina Buzatu a intrat în reparații capitale! Și-a făcut buze de rățușcă a la Angelina Jolie: „Nu m-a durut deloc”

Ultima actualizare:

Adina Buzatu arată trăsnet la 45 de ani! Vedeta a făcut, zilele trecute, o vizită la cabinetul medicului estetician, pentru o schimbare importantă de look. Și-a făcut buze de rățușcă, exact ca ale Angelinei Jolie. 

Adina Buzatu a reușit într-o lume a bărbaților, nu doar datorită abilităților ei de afaceristă, dar și prin modul exemplar în care arată. La 45 de ani, stilista se prezintă într-o formă maximă, are o siluetă fără cusur și nu-și arată deloc vârsta.

Are mare grijă la stilul de viață și are secretele ei în materie de frumusețe. Recunoaște însă că, după o vârstă, mai trebuie să treci și pe la medicul estetician.

Așa s-a întâmplat zilele trecute, atunci când vedeta a recurs la o operație estetică, din dorința de a avea buze ca ale Angelinei Jolie.

Adina Buzatu: „Mi-am făcut liplift!”

Mi-am făcut liplift (operație de ridicare a buzei superioare), super ușoară și cu recuperare rapidă, mai ales dacă este realizată de către un medic priceput. Știu că pentru unii centrimetri nu contează, dar pentru mine 1 cm cât a tăiat medicul a făcut diferența! Intervenția a durat 30 de minute și a fost făcută cu anestezie locală.

Nu m-a durut absolut deloc, nici pe parcurs, nici ulterior, iar recuperarea a fost extrem de rapidă. Pozele sunt făcute la 8 zile după operație. Am fost la muncă în 7 dintre ele, stând acasă doar în prima zi”, a dezvăluit stilista, pe rețele de socilaizare.

Mulțumită de noua ei înfățișare, vedeta a trecut apoi și pe hair-stilist și și-a schimbat culoarea părului.

Mi-am schimbat culoarea părului, bineînțeles, la salonul lui Lucian Bratu care îmi alege cele mai frumoase culori și tunsori de ani de zile deja. Mulțumesc Ana pentru profesionalism și rapiditate! Timpul este atât de important în zilele noastre!”, a mai spus femeia de afaceri.

Adina Buzatu nu este, totuși, adepta intervențiilor estetice majore. Vedeta are, însă, un ritual de frumusețe pe care-l respectă zilnic, acasă.

Trebuie să recunosc că sunt fan cosmetice. Folosesc 6-7 serumuri odată. De exemplu, atunci când sunt obosită, la ochi la fel 7-8 creme, seruri, le pun pe toate pe o cotonetă umedă și dorm cu ele așa toată noaptea.

Și dimineața, nu doar seara, fac acest ritual. Plus, demachierea, obligatorie de trei ori pe zi, și, de fiecare dată, folosesc o formă de scrub sau peeling, dar mai ușoară, astfel încât să poată să fie folosită zilnic. Sunt destul de tipicară cu cosmeticele, le ador”, a declarat stilista, pentru Click!

Cine este Adina Buzatu?

Adina Buzatu s-a născut pe 18 martie 1977 și a reușit, prin forțele proprii, să ajungă o stilistă celebră în România. I-a plăcut munca și să aibă banii ei, încă de mică. La vârsta de doar 15 ani, stilista spăla parbrize în intersecții, pentru a câștiga ceva bănuți.

La 16 ani, Adina era angajată deja într-o firmă de import, iar la 18 ani își găsise de lucru într-un casino bucureștean. La majorat, stilista și-a cumpărat propria casă.

Creatoarea de modă a demarat prima ei afacere la vârsta de 20 de ani, compania ei devenind cel mai important exportator de fier vechi din România. Și-a lansat, ulterior, un how-room de pielărie și haine de blană, iar din 2006, a deschis firma pe care o are și acum.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net