Adina Buzatu, topul celor bine îmbrăcați bărbați din România! Pe ce om politic a pus ochii: „E impecabil!”

#Exclusiv Click!

Adina Buzatu a realizat topul celor mai bine îmbrăcați bărbați din România. Un politician i-a luat ochii și se află pe primul loc.

Când vine vorba de moda masculină, Adina Buzatu e poate cea mai în măsură să dea sfaturi, dar și calificative.

Stilista a îmbrăcat, de-a lungul timpului, mai toate vedetele din România. Cântăreți, oameni de afaceri, sportivi și chiar oameni politici i-au ceut sfatul prețios în materie de vestimentație.

Adina a scanat cu atenție bărbații celebrii din România și a făcut un top al celor mai bine îmbrăcați masculi. Surprinzător, pe primul loc se află un politician foarte cunoscut.

Adina Buzatu: „Îmi place foarte mult Marcel Ciolacu!”

Îmi place foarte mult Marcel Ciolacu! Trebuie să recunosc că este un bărbat îmbrăcat foarte bine. Știe să aleagă hainele. Un costum negru, o cămașă albă, superbă, o cravată neagră. Arată impecabil, cu așa ceva nu dai niciodată greș.

Din ceea ce văd și observ în ultima vreme, pot afirma că, în general, din ce în ce mai mulți bărbați se îmbra bine și în politică. Și nu numai în politică”, ne-a mărturisit stilista, recent, la un eveniment monden, unde în sală se afla chiar Marcel Ciolacu.

Temișan, pe locul doi!

Adina Buzatu a clasat pe locul doi în top un cântăreț, dar din garda veche a muzicii românești. Este vorba de Aurelian Temișan, care a impresionat-o pe femeia de afaceri cu stilul lui.

Și în muziam văzut bărbați îmbrăcați bine. Cei mai mulți dinte ei vin și-mi cer sfatul. Sunt foarte atenți la vestimentație.

De exemplu, Aurelian Temișan pot spune este unul dintre bărbații bine îmbrăcați din muzica românească. Se vede că este ceea ce numesc eu un bărbat pedant, care știe cum să poarte lucrurile.

Despre asta este vorba când vorbim de bine imbrăcat. Este foarte important nu doar ce fel de haine alegi să porți, dar mai ales modul cum poi respectiva ținută.

Trebuie să ai un stil al tău bine definit. Unii ăși pot pune pe i și aur, și cea mai scumpă haină de firmă, dacă nu ștou cum să o poarte tot degeaba! Stilul face diferența!”, a adăugat reputata stilistă.

Cine este Adina Buzatu?

Adina Buzatu s-a născut pe 18 martie 1977 și a reușit, prin forțele proprii, să ajungă o stilistă celebră în România. I-a plăcut munca și să aibă banii ei, încă de mică. La vârsta de doar 15 ani, stilista spăla parbrize în intersecții, pentru a câștiga ceva bănuți.

La vârsta de doar16 ani, Adina era angajată deja într-o firmă de import. La 18 ani, își găsise de lucru într-un casino bucureștean. La majorat, stilista a reușit performanța dea a-și cumpăra propria casă.

Stilista a demarat prima ei afacere la vârsta de 20 de ani, compania ei devenind cel mai important exportator de fier vechi din România. Și-a lansat, ulterior, un show-room de pielărie și haine de blană, iar din 2006, a și-a deschis firma pe care o deține și în prezent.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net