Mașina Adinei Buzatu, vandalizată în parcare! „Mi-au turnat acid pe capotă!”

#Exclusiv Click!

Surpriză deloc plăcută pentru Adina Buzatu, miercuri, dis-de-dimineață! Stilista și-a găsit mașina vandalizată în parcare! Capota bolidului de lux este distrusă și prezintă zgârieturi pe toată suprafața.

Adina Buzatu (46 de ani) a rămas șocată miercuri, la prima oră a dimineții. Stilista a ieșit din casă și s-a îndreptat spre mașina din parcare, pentru a se deplasa la serviciu. Nu mică i-a fost mirarea atunci când și-a găsit bolidul de fițe zgâriat! Capota mașinii este de nerecunoscut, fiind într-o stare deplorabilă.

Plec și eu de acasă și, pac, mare surpriză! Nu pot să cred așa ceva! Cineva mi-a turnat ceva pe mașină, un acid ceva, deteriorând vopseaua de pe capotă!”, a constatat, stupefiată, Adina Buzatu, care a postat imediat daunele autoturismului, pe pagina ei de socializare.

Ulterior, stilista a apelat la serviicile unui prieten bun, specialist în tunning, iar mașina a intrat pe mâinile acestuia pentru a fi reparată.

Adina Buzatu: „Capota este mătuită toată! Au dat cu șmirghel sau lichid de frână!”

Este mătuită toată capota. A fost fie zgâriată cu șmirghel, fie dată cu un lichid de frână! Inițial, am crezut că au turnat cu un acid pe ea.

Mi-a fost recomandat pe un băiat Cosmin, care face tunning. El i-a aranjat și mașinille lui Dorian Popa și o să se ocupe acum și de mașina mea”, a declarat, Adina Buzatu, pentru Click!

Cine este Adina Buzatu?

Adina Buzatu s-a născut pe 18 martie 1977 și a reușit, prin forțele proprii, să ajungă o stilistă celebră în România. I-a plăcut munca și să aibă banii ei, încă de mică. La vârsta de doar 15 ani, stilista spăla parbrize în intersecții, pentru a câștiga ceva bănuți.

La vârsta de 16 ani, Adina era angajată deja într-o firmă de import. La 18 ani, își găsise de lucru într-un casino bucureștean. La majorat, stilista a reușit performanța de a-și cumpăra propria casă.

Stilista a demarat prima ei afacere la vârsta de 20 de ani, compania ei devenind cel mai important exportator de fier vechi din România. Și-a lansat, ulterior, un showroom de pielărie și haine de blană, iar din 2006, a și-a deschis firma pe care o deține și în prezent.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net