Adina Buzatu, accident în parcul lui Robert Negoiță. Ce a pățit stilistul vedetelor: „Sunt julită toată…”

#Exclusiv Click!

Adina Buzatu (46 de ani) a ieșit la alergare în parcul I.O.R, din sectorul 3 al Capitalei, și a pățit-o, nu glumă! E plină de julituri și vânătăi!

La 46 de ani, stilista Adina Buzatu dă clasă multor puștoaice cu corpul întreținut într-o formă fizică de invidiat. 

Adina Buzatu, accident pe pista de alergare!„Am dat cu stângu-n dreptul”

Dar, cum talia subțire cu efort pe măsură se ține, stilista a ieșit, în weekend, la alergat. A ales parcul I.O.R, din sectorul 3 al Capitalei, aflat în subordinea primarului Robert Negoiță. 

Însoțită de un prieten sportiv și el, Adina a dat mai multe ture de parc, încântată la maxim de pista de alergare. Doar că, într-o clipă de neatenție, stilista s-a împiedicat și a căzut pe pistă, alegându-se cu genunchii plini de julituri și vânătăi. 

Cum a făcut Adina Buzatu cunoștință cu pista? „Sunt plină de vânătăi!”

„ Am fost la alergare în parcul I.O.R, unde chiar a fost super. Mă uitam că este curat și frumos și, culmea, au super pistă  de alergare, chiar am fost șocată. 

Am mai alergat acolo dar nu mi-am dat seama că e așa de moale pista. Acum am realizat și chiar m-am bucurat. Mi-a plăcut să alerg, a fost foarte bine, doar că nu am fost atentă!

Vorbeam cu un prieten cu care am alergat și am căzut. Am dat cu stângu-n dreptul la propriu, se întâmplă. Un moment de neatenție și am căzut, m-am lovit la genunchi. 

Așa îmi trebuie, data viitoare o să fiu mai atentă. Nu e ceva grav, dar sunt julită toată și mă ustură încă!”, a povestit stilista întâmplarea din parc, în exclusivitate pentru Click!

Cine este Adina Buzatu?

Născută pe 18 martie 1977, Adina Buzatu a reușit, prin forțe proprii, să ajungă o stilistă cunoscută și apreciată în România.

Adinei i-a plăcut munca de mică, iar, la doar 15 ani, renumita stilistă spăla parbrize în intersecții, pentru a câștiga ceva bănuți de buzunar. 

La 16 ani, era deja angajată într-o firmă de import, iar la 18 ani își găsise de lucru într-un casino bucureștean. Așa se face că, la majorat, stilista îsi cumpărase deja propria casă cu banii ei. 

Stilista a demarat prima ei afacere la vârsta de 20 de ani, compania ei devenind cel mai important exportator de fier vechi din România. Și-a lansat, ulterior, un how-room de pielărie și haine de blană, iar din 2006, a deschis firma pe care o are și acum.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net