L-au omorât drogurile pe Răzvan Ciobanu? Adina Buzatu face lumină! Ce spune și despre moartea lui Stephan Pelger

Moda românească a fost marcată, în ultimii ani, de două pierderi tragice. Designerii Răzvan Ciobanu și Stephan Pelger ne-au părăsit în circumstanțe neașteptate. Unul și-a pierdut viața într-un accident rutier, iar celălalt a fost găsit spânzurat în propriul atelier. Stilista Adina Buzatu, bună prietenă cu cei doi regretați designeri, a vorbit despre aceștia, în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D.

Adina Buzatu, despre Răzvan Ciobanu: „În ultimă perioadă nu mai reușeam să...”

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu (43 de ani) a murit pe 29 aprilie 2019, chiar de Paște, într-un tragic accident rutier, care a avut loc pe drumul județean 226, la intrare în localitatea Săcele, dinspre oraşul Năvodari. Incidentul a fost anunţat la Poliţie de către un localnic, în jurul orei 7.00 dimineaţa. Medicii legişti au stabilit ulterior că designerul ar fi consumat droguri înainte de a se urca la volan.

Răzvan Ciobanu se lupta cu dependența de substanțe interzise de mai mult timp și a căutat mereu sprijin în rândul apropiaților săi, dar, în cele din urmă, el nu a putut sta departe de acestea.

Răzvan a cerut ajutorul de foarte multe ori, a făcut-o și înainte accident... Dar, a fost o ultimă perioadă când nu mai reușeam să ajung la el. Oricum nu asculta și, oricum, nu-mi spunea adevărul. Era vorba că luptam ca să rămână departe de substanțele interzise”, a dezvăluit Adina Buzatu, în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D.

Adina Buzatu, despre Stephan Pelger: „În momentul în care sunt dezechilibre...”

Joi, 8 iunie 2023, Stephan Pelger era găsit fără viață, de către un vecin, spânzurat în atelierul său din Sectorul 2, București.

La Ștef mi-a cerut ajutorul de mai multe ori și i l-am oferit, doar că nu avea puterea să meargă constant pe un drum! De fiecare dată, poate a fost și anturajul , poate că așa a fost să fie. Din păcate, în momentul în care sunt dezechilibre și probleme psihice, este foarte greu.

Am văzut asta în cazul lui Ștef, se simțea că se va ajunge undeva de genul și toți prietenii încercam și luptam să facem lucruri pentru el, dar, din păcate, nu ai ce. Nu ai cum să ajuți un om din afară, dacă el nu reușește să se ajute singur. Și, în cazul lui Ștef nu a putut. Și-a dorit, dar nu a putut!”, a spus stilista, la Kanal D.

Adina Buzatu, după comemorarea lui Stephan Pelger: „Cântărim iubirea ca la piață?!”

Adina Buzatu (46 de ani) nu s-a numărat printre cei prezenți la comemorarea lui Stephan Pelger, care a avut loc, joi 15 iunie, la Cimitrul Evaghengelic, stilista fiind plecată din țară la acel moment.

Oana Roman s-a întors atunci acasă cu un gust amar de la comemorare și le-a adresat cuvinte grele, pe rețelele de socializare, așa-zișilor „prieteni”, care au uitat să treacă să-i aducă un ultim omagiu designerului.

După tragedia prietenului Steph s-a activat brusc un cor al îngrijoraților de serviciu. Era inevitabil. Mereu se întâmplă așa. Oamenii ăștia vin să reproșeze celor apropiați că n-au făcut destul pentru a evita deznodământul groaznic. Într-un moment dificil, dureros, de reculegere, te trezești cu această armată de sectoriști ai moralității, de milițieni ai idealurilor înalte și nobile.

«S-a făcut destul de către cei apropiați?», «Nu s-a făcut destul? Nu s-a procedat corect, optim?» Oameni buni, întotdeauna în astfel de momente, un om normal alcătuit sufletește va fi bântuit de regrete că poate nu a făcut destul. În viață suntem etern măcinați de aceste îndoieli.

«Am făcut tot ce se putea pentru copilul meu, pentru tatăl meu, pentru mine, pentru fratele sau prietenul meu?» Cu atât mai intens în astfel de situații. Dar de aici până la a strica liniștea gravă și solemnitatea care trebuie să însoțească firesc o astfel de trecere dureroasă este cale lungă.

Nu putem cântări cantitatea de afecțiune, grijă omenească sau pioșenie așa cum cântărim un kil de brânză la piață”, a fost replica Adinei Buzatu, pe o rețea de socializare.

Final tragic pentru Stephan Pelger

Stephan Pelger (44 de ani) a fost găsit fără suflare joi, 8 iunie 2023, în atelierul lui din București. Designerul era trist și abătut, în ultima perioadă, și se confrunta și cu probleme financiare.

În seara dinaintea tragediei, Pelger a mers la un restaurant, unde a consumat 12 pahare de vin. Designerul se lupta de 10 ani cu depresia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net