O tânără mamă a dispărut dintr-un parc cu tot cu copilul de un an. Poliția cere ajutorul populației

Poliția cere ajutorul bucureștenilor în găsirea unei tinere mame care a dispărut împreună cu copilul ei în vârstă de un an. Femeia are 18 ani și pe data de 3 octombrie a plecat de acasă din Sectorul 3 pentru a merge în parc cu fiul ei. De atunci au trecut patru zile, iar femeia nu a revenit la domiciliu. Familia cere sprijinul autorităților, iar Poliția o caută și îndeamnă românii să sune la 112 pentru orice informație care ar putea să ducă la găsirea celor doi.

Sursa foto: DGPMB
Sursa foto: DGPMB

Semnalmentele tinerei 

Poliţiştii solicită sprijinul cetăţenilor pentru găsirea unei tinere de 18 ani care, pe 3 noiembrie, a plecat de la adresa de domiciliu din Sectorul 3, pentru a merge în parc împreună cu fiul său în vârstă de un an, şi nu au mai revenit până în prezent.

Potrivit informațiilor oferite de Poliţia Capitalei, tânăra dispărută se numeşte Denisa Felicia Sachelarescu, este în vârstă de 18 ani şi are următoarele semnalmente: înălţime de 1,60 m, greutate 55 kg, faţă ovală, ten alb, păr negru, ochi negri.

La data dispariţiei purta haine de culoare neagră, mai transmit polițiștii. Împreună cu ea era și copilul ei, un băiețel în vârstă de un an. Familia a luat legătura cu poliția și i-au anunțat dispariția în data de 5 noiembrie, după ce au căutat-o și au așteptat-o. 

Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112.

"La data de 5 noiembrie 2023, Poliţia Capitalei a fost sesizată despre dispariţia unei tinere, care în cursul zilei de 3 noiembrie a.c., a plecat de la adresa de domiciliu din Sectorul 3, pentru a merge în parc, împreună cu fiul său minor, în vârstă de un an şi nu a mai revenit până în prezent", au transmis, marți, prin intermediul unui comunicat, reprezentanții Poliţiei Capitalei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistemul antiaerian rus S-300 FOTO Rush Hour Daily
image
image
image
image
image
image
Ferma de gaini FOTO Shutterstock jpg
lacul care are forma hărții romaniei jpeg
bacnota pe trotuar jpg
plaja mamaia foto Facebook Caelia Beach Mamaia jpg
1 copii scoala gradina legume jpeg
3 argumente care te vor convinge că achiziționarea unei mașini nu este necesară dacă locuiești în București jpeg
imperiul roman jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net