VIDEO Trupul unei sportive românce, găsit într-un canal din Roma. Ar fi vorba despre Andreea Rabciuc, campioană la tir

Ultima actualizare:

Presa din Italia vorbește despre o descoperire macabră. Într-un canal din Roma ar fi fost găsite rămășițele umane ale unei femei. Presa din Roma, care citează surse din anchetă, scrie că ar fi vorba despre sportiva românca Andreea Rabciuc, campioană la tir care a dispărut în urmă cu un an. Autoritățile au cerut probe ADN.

image

Potrivit unei ipoteze ar fi vorba despre românca de 28 de ani, campioană la tir, care a dispărut în martie în urmă cu un an în regiunea Marche după ce s-a certat cu iubitul ei.

Parchetul Ancona a contactat autoritățile judiciare din Roma pentru a obține actualizări cu privire la rămășițele unui corp uman găsite sâmbăta trecută la Roma, într-un parc din Pigneto, pe șoseaua Prenestina. Procurorul Irene Bilotta vrea să înțeleagă dacă este vorba de Andreea Rabciuc, românca de 28 de ani care a dispărut în zona rurală din Montecarotto pe 12 martie 2022, după o ceartă cu iubitul ei, relatează Repubblica.it.

Singurul indiciu, un colier

Un excavator, care curăța terenul a tras un schelet dintr-un șanț de drenaj. Potrivit medicului legist care l-a văzut imediat după descoperire, ar fi vorba despre o femeie, de circa 30 de ani, al cărei deces a survenit în urmă cu aproximativ un an. Scheletul avea și un colier. Acesta este detaliul care i-a determinat pe anchetatori să se întoarcă la dispariția de acum un an a Andreei Rebciuc.

image

Cazul dispariției româncei, dezbătut la televizor

La scurt timp de la dispariția sportivei românce au apărut și primele relatări în cadrul unei emisiuni care a dezbătut pe larg subiectul.

Andreea a dispărut după o seară petrecută într-o rulotă, alături de Simone, iubitul ei, și alți doi prieteni, într-o zonă rurală, Montecarotto.

În zorii zilei de 12 martie 2022, tânăra de 28 de ani s-ar fi certat cu iubitul ei și a mers prin Montecarottese pentru a se întoarce singură la Jesi, unde locuia. Telefonul mobil ar fi rămas la iubitul ei, Siomone Gresti. De atunci ea a dispărut fără urmă.

El este acuzat de răpire și trafic de droguri, dar este anchetat în libertate. Gresti a negat mereu că și-a rănit iubita și că a avut vreo legătură cu dispariția ei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net