Trebuie sa se penseze bărbații sau nu? Sfaturi de îngrijire de la Adina Buzatu

Adina Buzatu este o profesionistă desăvârșită când vine vorba despre moda măsculină. Desigur, stilul nu implică doar să fii bine îmbrăcat ci să ai și o îngrijire corespunzătoare. Designerul a dezvăluit secretele pentru o îngrijire masculină adecvată și a făcut lumină într-un subiect ce, de multe ori, stârnește controverse: trebuie sau nu bărbații să se penseze?

Trebuie bărbații să se penseze?
Trebuie bărbații să se penseze?

Trebuie bărbații să se penseze?

Adina Buzatu este foarte activă pe rețelele de socializare și nu ezită niciodată să împărtășească din secretele sale cu fanii. Recent a publicat pe Instagram un clip în care exmplică secrete esențiale din îngrijirea masculină.

Cum se îngrijesc bărbații? Pensat, epilat, manichiură, pedichiură își fac ei toate astea? Dragilor, ține de la caz, la caz pentru că sportivi de exemplu sau artiștii sau nu știu, dansatorii au nevoie să își epileze părul doarece transpiră și îi deranjează foarte tare, se irită. Sunt bărbații care au păr pe spate și care își fac acest tratament pentru că se simt inconfortabili decât să se radă zilnic, mai bine își fac epilat definitiv. Acum vorbind de manichiură, pedichiură, obligatoriu, că ți le faci singur sau te duci la un salon.”, a spus designerul.

Vedeta a mai menționat că aceste lucruri sunt importante pentru că înainte de toate este vorba despre ingienă.

Cât despre pensat, acesta este un subiect foarte controversat. În timp ce unii îl consideră obligatoriu, alții îl văd ca o pierdere a masculinității. Iată și părerea Adinei Buzatu:

„Pensatul din punctul meu de vedere, este interzis mai ales că majoritatea își fac virgulițele alea, râmele alea oribile sunt veșnic mirați de zici că au o problemă tot timpul chiar dacă râd, chiar dacă plâng la ei e mirarea. Nu dragilor, nu vă pensați. Sigur aveți monosprânceana, de asta îi și întreb „de ce te pensezi?” „păi aveam câteva fire”. Ce au trei fire de aici, cu 200 de fire de aici? Nu atingeți sprânceana, lăsați-o stufoasă, masculină se poartă sprâncenele stufoase și la femei, darămite la bărbați. Ce căutați cu virgulițe?”., a mai adăugat Adina Buzatu.

Ce trebuie să purtăm mereu

De asemenea, când vine vorba despre modă vedeta recomandă mereu să purtăm haine de calitate în detrimentul celor la modă. Indiferent de forma corpului, de kilograme și alte caracteristici este bine mereu să ținem cont de câteva sfaturi de bază.

„Trebuie să te simți confortabil în hainele respective. Ca să arăți bine trebuie să faci foarte puține lucruri. Alege țăsături de calitate, croiuri care ți se potrivesc, culori care te pun în evidență și nu îndepărta foarte tare de la regulile de stil, ăstrează-le pentru că știm cu toții moda trece i stilul rămâne.”, a spus Adina Buzatu pe Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
cub horoscop 1 gif
Nu stii cum sa iti surprinzi cea mai buna prietena de ziua ei Iata cateva sfaturi de care sa tii cont jpg
Trei sfaturi pentru a ți transforma grădina într un sanctuar de relaxare jpg
zodii pixabay jpg
zodii meteoriti png
image
actualitate.net
image
actualitate.net